Bundel ‘Fundamentele rechten in Curaçao’ aangeboden aan de Gouverneur

Bundel ‘Fundamentele rechten in Curaçao’ aangeboden aan de Gouverneur

Geplaatst op 29 oktober 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Op maandag 28 oktober hebben mr O. Kostrzewski en prof. mr L.L.J. Rogier de bundel ‘Fundamentele rechten in Curaçao’ aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Zeer recent is deze bundel verschenen. Redactie is gevoerd door mr Marchena-Slot, mr Kostrzewski en prof. Rogier, allen verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de University of Curaçao. De auteurs zijn vaste staf, hoogleraren en gastdocenten van de faculteit.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: