Notisia di polis di djabièrnè 6 di desèmber te ku djárason 11 di desèmber 2019 / Politieberichten van vrijdag 6 december tot en met woensdag 11 december 2019

Notisia di polis di djabièrnè 6 di desèmber te ku djárason 11 di desèmber 2019 / Politieberichten van vrijdag 6 december tot en met woensdag 11 december 2019

 

Notisia di polis di djabièrnè 6 di desèmber te ku djárason 11 di desèmber 2019

Riba djaweps 5 di desèmber a detené un hòmber di inisial G.E.B., di 41 aña, en konekshon ku perturbashon di orden públiko. Riba e mesun dia a detené un dama di inisial J.T.S.R., di 17 aña, en konekshon ku maltrato.


Riba djabièrnè 6 di desèmber a detené un hòmber di inisial E.M.T.,  di 29 aña, en konekshon ku violashon di Lei di Opio.

 

Durante di e wikènt tras di lomba, Centrumgebied tabata intrankil. P’esei polis tabata enfátikamente presente i a logra para un bringamnetu ku tabatin. Durante di esaki un hòmber di inisial R.A.S.B. di 38 aña no a sigui òrdu di polis, i a detené.


Riba djadumingu 8 di desèmber a drenta keho di ladronisia di un tas for di e sitio di sambuyá ‘1000 steps’. E ladronisia a tuma lugá entre 1.55 or i 2.05 or di mèrdia na momentu ku e doñonan tabata snòrkel. E tas pretu di marka Nike tabatin komo kontenido entre otro un telefon pretu di marka Huawei, ku den su hus algun tarheta di kredito i sèn ksh, yabi di skuter, yabi di kamber di hotel, un kamará kolo pretu di marka Canon ku un lèns di 600 mm, di marka Tamron. Ta investigando e kaso.


Riba djaluna 9 di desèmber a drenta keho kiebro den un kas situá na Kaya Nikiboko Suit. Deskonosínan a fòrsa e porta di washòk pa a drenta i bai ku entre otro dos ‘Playstation 4’ i tres ‘controller’ di e ‘Playstation’nan. Ta investigando e kaso.


Algu mas lat riba djaluna 9 di desèmber a drenta keho di ladronisia for di un outo. E outo tabata stashoná na e sitio di sambuyá Tolo, na unda entre 9.30 or i 10.30 or di mainta, deskonosínan a bai ku algun tas ku kontenido.Tabatin entre otro un iPhone7 kolo di plata, un kamará pretu di marka Sony, algun tarheta di krédito i sèn kèsh. E kaso ta bou di investigashon.

 

Riba djamars 10 di desèmber a detené un hòmber di inisial B.G.S. di 20 aña pa investigashon mas aleu.

 

Riba djárason 12 desèmber a drenta keho di ladronisia for di un outo di kompania. Deskonosínan a bai ku sèn kèsh i un chèk. E ladronisia lo mester a tuma lugá entre 4 or i 5.15 or di atardi na un di  tres establesimentu di horeka situá den parti súit di e isla. E sèn tabata den e dèshbòrt i e outo no tabata na lòk. Ta investigando e kaso.

 

Politieberichten van vrijdag 6 december tot en met woensdag 11 december 2019

Op donderdag 5 december werd een man met initialen G.E.B. van 41 jaar aangehouden wegens verstoring van openbare orde. Op dezelfde dag werd een vrouw met initialen J.T.S.R. van 17 jaar aangehouden wegens mishandeling. 

 

Op vrijdag 6 december werd een man met initialen E.M.T. van 29 jaar aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES. 

 

Gedurende het afgelopen weekeinde was het onrustig in het Centrumgebied. Hierdoor was de politie nadrukkelijk aanwezig en slaagde erin om op zaterdagnacht, 7 december, een vechtpartij te sussen. Een man met initialen R.A.S.B. van 38 jaar, voldeed niet aan vorderingen van de politie en werd aangehouden.

 

Op zondag 8 december werd aangifte gedaan van diefstal van een tas vanaf duikplek 1000 steps. De diefstal vond plaats tussen13.55 uur en 14.05 uur toen de eigenaren aan het snorkelen waren. De zwarte tas van het merk Nike had als inhoud een zwarte telefoon van het merk Huawei, waarvan in de hoes credit cards en contant geld zaten, scootersleutels, hotelkamersleutels, een zwarte camera van het merk Canon met een 600 mm lens van het merk Tamron. De zaak wordt onderzocht.

Op maandag 9 december werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Nikiboko Zuid. Onbekenden hebben de washokdeur geforceerd om binnen te komen en hebben onder andere twee Playstation 4 en drie zwarte Playstation controllers weggenomen. De zaak is in onderzoek.

 

Iets later op de dag op maandag 9 december werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto. De auto stond bij de duik plek Tolo geparkeerd, waar tussen 09.30 uur en 10.30 uur, onbekenden enkele tassen met inhoud hebben weggenomen. Er zaten onder andere een zilveren iPhone 7, een zwarte camera van het merk Sony, credit cards en contant geld. De zaak wordt onderzocht. 

 

Op dinsdag 10 december werd een man met initialen B.G.S. van 20 jaar aangehouden voor nader onderzoek.

Op woensdag 12 december werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een bedrijfsauto. Onbekenden hebben contant geld en een cheque weggenomen. De diefstal zou tussen 16.00 uur en 17.15 uur hebben plaatsgevonden bij één van drie horecagelegenheden in het zuiden van het eiland. Het geld lag in het dashboard kastje en de auto was niet op slot. De zaak wordt onderzocht.


 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: