Notisia di polis di djaluna 13 di yanüari te ku djárason 15 di yanüari 2020/Politieberichten van maandag 13 januari tot en met woensdag 15 januari 2020

Notisia di polis di djaluna 13 di yanüari te ku djárason 15 di yanüari 2020

Riba djaluna 13 di yanüari a drenta keho di ladronisia for di e bich e di e sitio di sambuyá ‘1000 steps’. Un deskonosí a bai ku dos tas ku kontenido miéntras e doñonan tabata sambuyá. Den e tasnan tabatin entre otro un lèptóp, brelnan di solo, paña i sèn kèsh.


Den oranan di mainta di djamars 14 di yanüari a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá ‘Jeff Davis’. Entre 10.45 i 11.45 or, deskonosínan a kibra e bentana di e banda di shofùr i bai ku dos tas ku kontenido.

Den oranan di mèrdia di djamars 14 di yanüari un aksidente entre 3 outo a tuma lugá riba e krusada di Kaya Korona i Kaya Neerlandia. Outo 1 ku tabata biniendo for di Kaya Neerlandia no a duna outo 2 ku tabata biniendo riba Kaya Korona, bayendo den direkshon di Playa, preferensia i a bai dal den banda di outo 2. Outo 2 na su turno a bai dal den outo 3 ku tabata biniendo for di direkshon kontrali riba Kaya Korona. Ambulans a transportá shofùr di outo 2 pa hospital pa tratamentu médiko.

Mas atardi djamars 14 di yanüari, entre 4 or i 6.15 or, a tene un kòntròl di tráfiko den besindario di aeropuerto kaminda parti 5 prosès verbal komo ku shofùrnan konserní no tabatin dokumentonan di seguro bálido i/òf reibeweis bálido.

 

Riba djárason 15 di yanüari den oranan di mainta, alrededor di 9.20 or, a drenta notifikashon di un aksidente entre dos outo riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Ambulans a transportá shofùr di un di e vehíkulo pa hospital pa tratamentu médiko. Departamentu di tráfiko a kuminsá un investigashon pa sa e kousa di e aksidente aki.

 

Politieberichten van maandag 13 januari tot en met woensdag 15 januari 2020

Op maandag 13 januari werd aangifte gedaan van diefstal vanaf het strand van de duik plek 1000 steps. Een onbekende had twee tassen met inhoud meegenomen terwijl de eigenaren aan het snorkelen waren. In de tassen zaten onder andere een laptop, zonnebrillen, kledingstukken en contant geld.

 

In de ochtenduren van dinsdag 14 januari werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die geparkeerd stond bij de duik plek Jeff Davis. Tussen 10.45 en 11.45 uur hebben onbekenden het ruit van de bestuurderskant vernield en hebben twee tassen met inhoud meegenomen.

In de vroege middaguren van dinsdag 14 januari vond een aanrijding plaats tussen 3 auto’s op de T-kruising van de Kaya Korona en de Kaya Neerlandia. Auto 1 die vanuit de Kaya Neerlandia had auto 2 die op de Kaya Korona richting Playa reed, geen voorrang gegeven waardoor de auto’s op elkaar botsten. Auto 2 botste op zijn beurt tegen tegemoetkomende auto 3. De bestuurder van auto 2 was met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Iets later op de middag op dinsdag 14 januari, tussen 16.00 uur en 18.15 uur, is er een verkeerscontrole gehouden bij de luchthaven waarbij 5-tal proces-verbaal zijn uitgeschreven voor het niet in het bezit hebben van geldige verzekeringspapieren en/of het niet in het bezit hebben van een geldige rijbewijs.

 

In de ochtenduren van woensdag 15 januari, omstreeks 09.20 uur, kreeg de politiecentrale melding van een aanrijding tussen twee auto’s op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De bestuurder van één van de voertuigen werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Onderzoek door de verkeersafdeling is gaande.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: