Front Office vestiging Curaçao gesloten voor publiek

Front Office vestiging Curaçao gesloten voor publiek

 

Willemstad – De balie (Front Office) van de vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is vanaf maandag 30 maart 2020, in navolging van de maatregelen van de overheid, voor tenminste twee weken gesloten voor publiek. 

 

Indienen van stukken

Processtukken  moeten digitaal worden ingediend op e-mail focur@caribjustitia.org. Voor meer informatie hierover bekijk de website: www.gemhofvanjustitie.org/corona

 

Indien een partij niet de mogelijkheid heeft om digitaal stukken in te dienen, dan kan telefonisch contact worden opgenomen met de balie zodat op afspraak de stukken alsnog persoonlijk bij de Front Office van het Hof (Breedestraat 39, Punda) kunnen worden ingediend. De balie is telefonisch beperkt bereikbaar tussen 10:00-12:00 uur en op het nummer: 463 4173.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: