Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot woensdagmiddag 12:00 uur, 22 april 2020.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot woensdagmiddag 12:00 uur, 22 april 2020.
Opgesteld op: 
dinsdag 21 april 2020, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Overwegend half bewolkt en het blijft op de meeste plaatsen droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 32 ̊C en de minimumtemperatuur zal 26 ̊C zijn.
Zonsopgang is om 06:21 uur en zonsondergang om 18:48 uur.

Wind: Uit oostelijke richting en matig tot vrij krachtig; windkracht 4 tot 5 (20 tot 39 km/uur, 11 tot 21 knopen). Af en toe krachtig in uitschieters; windkracht 6 (40 tot 50 km/uur, 22 tot 27 knopen).

Weeroverzicht:
 Volgens de verwachting kunnen gedurende de komende dagen tijdelijk meer wolken over onze regio trekken. Ondanks deze zal de kans op buien gering zijn. Daarnaast vertoont de windkracht voor deze week weinig verandering en zal het voorlopig matig tot vrij krachtig blijven waaien, met als gevolg een aanhoudend vrij rustige zeegang.

Zee condities: Vrij rustig met golfhoogtes van 1 tot 2 meter (3 tot 6 voet).

Bijzondere verschijnselen: Gedurende vandaag en woensdag om 12:34 P.M. zal de zon recht boven ons eiland bevinden in het zogenaamde zenit. Dit gebeurd tweemaal per jaar; in april en in augustus. Op dat moment zal de straling van de zon boven Curaçao maximaal zijn in vergelijking met de andere dagen van het jaar. Op 20 augustus staat de zon weer in dezelfde positie.

Vooruitzichten tot donderdagmiddag: Licht tot half bewolkt met droog weer.

Meteoroloog: Coffie

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: