Voorzitter roept Tweede Kamer bijeen

Voorzitter roept Tweede Kamer bijeen

4 augustus 2020

Op verzoek van dertig Kamerleden roept Voorzitter Khadija Arib de Tweede Kamer bijeen op donderdag 6 augustus om 13.00 uur. Aan de orde is dan de regeling van werkzaamheden. Lodewijk Asscher (PvdA) doet daar het voorstel om een plenair debat te houden over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wanneer een meerderheid instemt met dit verzoek, kan het debat gepland worden.

Quorum

Om de vergadering te kunnen openen, moeten er ten minste 76 leden aanwezig zijn in het Kamergebouw (het zogeheten quorum).

Algemeen overleg

Op woensdag 12 augustus vindt er een algemeen overleg plaats van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, komt hiervoor naar de Kamer.

Live volgen

Volg de regeling van werkzaamheden vanaf 13.00 uur via de livestream op deze website of DebatDirect .

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: