Video+audio: Dòkter Bernabela i dòkter Castro tokante e dudanan ku hende tin pa bai bakuná

Dòkter Bernabela i dòkter Castro tokante e dudanan ku hende tin pa bai bakuná

Den e Boletin di Bakuna nos ta para ketu na e dudanan ku hopi hende tin pa bai bakuná. Dòkter Esther Bernabela i dòkter Josefa Castro ta splika pa kiko no tin nodi di duda. Skucha i wak kiko nan tin di bisa.


 

Dokter Bernabela en dokter Castro over de twijfels van mensen om zich te laten vaccineren

In dit vaccinatiejournaal staan we stil bij de twijfels die mensen hebben om zich te laten vaccineren. Dokter Esther Bernabela en dokter Josefa Castro leggen uit waarom mensen niet hoeven te twijfelen. Luister en kijk naar wat ze te zeggen hebben.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: