Seis modelo pa komunidat a risibí nan Kondekorashon Real Zes modelburgers hebben hun Koninklijke Onderscheiding gekregen

 

Seis modelo pa komunidat a risibí nan Kondekorashon Real

Kralendijk – “Boso ta un ehèmpel, un modelo pa komunidat mi ta spera ku boso lo sigui desplegá e bunita komportashon aki ku ta un estímulo pa grandi i chikí.” Esaki Gezaghèber Edsion Rijna a bisa e seis personanan ku djabièrnè a haña nan kondekorashon real. Ta trata di Henna Winklaar, Maria ‘Riet’ Sealy- Clappers, Janice Lee Baillie Huckaby, Oswin Cristina, Reynolds ‘Nolly’ Oleana, Edwin ‘Win’ Emerenciana. 

 

For di dia di Rei den aprel a yama tur e seis kondekoradonan i informá nan ku su Mahestat Rei Willem Alexander ta honra nan pa nan trabou pa komunidat. Pa motibu di e medidanan di corona, no por duna nan kondekorashon na e momento ei. Awor ku si ta posibel pa tene un enkuentro chikitu, a invitá nan i nan famia pa un momento ofisial na unda Gezaghèber a bisti nan nan kondekorashon.

 

Lid Oranje Nassau a bira Janice Lee Baillie Huckaby i Oswin Cristina. Ridder Oranje Nassau ta Henna Winklaar, Maria ‘Riet’ Sealy- Clappers, Reynolds ‘Nolly’ Oleana, Edwin ‘Win’ Emerenciana.

 

E komishon di Kondekorashon Real ta hasi un yamada na komunidat pa informá nan di personanan ku ta hasi trabou balioso pa nos dushi Boneiru. Nan ta meresé un rekonosementu pa e trabou indispensabel pa e komunidat. 


Zes modelburgers ontvangen hun Koninklijke Onderscheiding 


Kralendijk – “ Jullie zijn voorbeeldfiguren voor de gemeenschap. Ik hoop dat jullie doorgaan met het vertonen van jullie voorbeeldig gedrag, dat een inspiratie is voor jong en oud.” Woorden van Gezaghebber Edison Rijna aan de zes personen die vrijdag hun Koninklijke Onderscheiding hebben gekregen. De zes zijn Henna Winklaar, Maria ‘Riet’ Sealy- Clappers, Janice Lee Baillie Huckaby, Oswin Cristina, Reynolds ‘Nolly’ Oleana, Edwin ‘Win’ Emerenciana.

Al op Koningsdag in april hebben de zes personen te horen gekregen dat ze door Zijne Majesteit koning Willem-Alexander zijn onderscheiden voor hun werk voor de gemeenschap. Door de coronamaatregelen was er toen geen bijeenkomst. Nu de situatie het toelaat om in een kleine groep bij elkaar te komen, waren zij met hun familie uitgenodigd voor een officiële ceremonie. Daar heeft Gezaghebber Rijna hun de Koninklijke Onderscheiding opgespeld. 

Lid Oranje Nassau zijn geworden Janice Lee Baillie Huckaby en Oswin Cristina. Ridder Oranje Nassau zijn nu Henna Winklaar, Maria ‘Riet’ Sealy- Clappers, Reynolds ‘Nolly’ Oleana, Edwin ‘Win’ Emerenciana.


De commissie Koninklijke Onderscheiding roept iedereen op, om hun op de hoogte brengen, van personen die waardevol werk doen voor de Bonairiaanse gemeenschap.    

Zo kunnen deze mensen ook worden onderscheiden.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: