Lo stòp di emití Chèk entrante 1 di ougùstùs 2021 Banco di Caribe ta deskontinuá Chèk / Vanaf 1 augustus 2021 worden geen cheques meer uitgegeven Banco di Caribe stopt met cheques

 

Lo stòp di emití Chèk entrante 1 di ougùstùs 2021 Banco di Caribe ta deskontinuá Chèk

 

WILLEMSTAD: Meskos ku mayoria instituto finansiero den region, Banco di Caribe tambe ta sigui e desaroyo mundial di digitalisashon. Meta ta pa ofresé kliente un servisio rápido i efisiente teniendo kuenta ku e tempu ku nos ta bibando. Konsekuentemente, Banco di Caribe lo eliminá emishon di Chèk personal i komersial, entrante promé di ougùstùs 2021. Esaki pa merkadonan di Kòrsou, Boneiru i Sint Maarten.  

 

Banco di Caribe ta kontentu di por ofresé su klientenan un servisio moderno i aktualisá. Klientenan por kambia uso di Chèk fásilmente pa Banco di Caribe Online i hasi transakshonnan bankario rápido i seif den propio komodidat.  Ku e aplikashon di BdC Mobile App por asta hasi transakshon riba selular; unda ku ta, i ki ora ku ta. TUMA NOTA, ku entrante promé di novèmber 2021 Banco di Caribe lo no aseptá ni prosesá Chèk mas.  E fechanan menshoná den e komunikado aki ta vigente pa Banco di Caribe Kòrsou, Boneiru i Sint Maarten. Pa mas informashon tokante BdC Online Banking  bishitá http://www.bancodicaribe.com

 


 

Vanaf 1 augustus 2021 worden geen cheques meer uitgegeven Banco di Caribe stopt met cheques

 

Willemstad: De bankwereld maakt al enige tijd een digitaliseringsproces door, waarbij veel oog is voor snelle, betaalbare en milieuvriendelijke dienstverlening. Ook Banco di Caribe volgt deze trend op de voet en biedt steeds meer digitale mogelijkheden, zoals online transacties en aanvragen voor haar producten en diensten. In het verlengde hiervan en om ook het milieu te sparen, heeft de bank besloten om het aanbod van alle persoonlijke en zakelijke cheques per 1 augustus 2021 te stoppen. De cheques die inmiddels in omloop zijn, kunnen tot uiterlijk 29 oktober 2021 verzilverd worden. Vanaf 1 november 2021 zijn alle Banco di Caribe cheques op Bonaire, Curaçao en St. Maarten verleden tijd. 

 

De technologie staat niet stil en ook in de financiële sector nemen de nodige veranderingen plaats. Papier wordt vervangen door electronische berichten, die het leven van de klant makkelijker moet maken in een alom ontwikkelende wereld. Banco di Caribe blijft ook moderniseren en biedt al geruime tijd digitale platformen aan om online transacties te doen zonder een fysiek bezoek aan een kantoor. Cheques zijn een overbodig en relatief duur betaalmiddel geworden, waarvoor andere en meer betaalbare alternatieven worden aangeboden. Zo kunnen klanten met BdC Online geld overboeken, betaalpassen activeren en blokkeren, hun saldo bekijken en veel meer. Bovendien, kunnen al deze transacties ook via de BdC Mobile App uitgevoerd worden op een smartphone. 

 

1 november 2021

Klanten die nog cheques in hun bezit hebben of reeds uitgeschreven hebben, moeten rekening houden met het feit dat deze uiterlijk 29 oktober 2021 verzilverd kunnen worden. Vanaf 1 november 2021 neemt Banco di Caribe geen cheques meer aan. We raden alle chequehouders aan om zo snel mogelijk alle cheques te verzilveren en over te stappen op BdC Online. Mochten deze klanten nog geen BdC Online hebben, dan kunnen zij deze via de website http://www.bancodicaribe.com aanvragen om zo snel mogelijk van de digitale opties gebruik te maken.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: