Ta pèrmití presentashon di músiko bou di kondishon Optreden musici voor publiek onder voorwaarden toegestaan

 

Ta pèrmití presentashon di músiko bou di kondishon 

 

Kralendijk –  Den nivel di riesgo 2 músikonan por tene presentashon pa públiko si nan tene nan mes na e reglanan básiko. Por ehempel tene 1,5 meter di distansia, laba man regularmente i si tin keho traha un sita pa tèst mesora. Durante e presentashon públiko no mag kanta òf balia. Esaki ta konta pa tantu paden komo pafó. E presentashon ta tuma lugá den un establesimentu di hóreka, pues no na kas di hende. Pa presentashon den espasio públiko mester pidi un pèrmit.

 

For di 25 di yüli Boneiru ta ofisialmente den nivel di riesgo 2. E prohibishon pa kanta i balia paden i pafó ta un di e medidanan ku ta pertenesé na nivel di riesgo 2. Den práktika a resultá ku pa músikonan no tabata kompletamente kla ku presentashon pa públiko tabata pèrmití, tanten ku nan lo a tene nan mes na sierto kondishonnan.  

 

 

Optreden musici voor publiek onder voorwaarden toegestaan

 

Kralendijk –  Musici kunnen in risiconiveau 2  voor publiek optreden als ze zich aan de basisregels houden. Bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden, de handen regelmatig wassen en bij klachten meteen een testafspraak maken. Het publiek mag tijdens het optreden niet zingen of dansen. Dat geldt voor zowel binnen als buiten. Het optreden vindt plaats in een horeca gelegenheid, dus niet bij mensen thuis. Voor optredens in publieke ruimten moet een vergunning worden aangevraagd. 

 

Bonaire zit sinds 25 juli officieel op risiconiveau 2. Het verbod op zingen en dansen binnen en buiten is een van de maatregelen die bij risiconiveau 2 hoort. In de praktijk bleek dat het voor musici onduidelijk was, dat optredens voor publiek waren toegestaan zolang ze zich aan bepaalde voorwaarden zouden houden.      

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: