Posishon di EPB den kaso hudisial Standpunt OLB in Strafrechtelijke zaak

 

 

Na Entidat Públiko Boneiru a tuma nota di un kaso hudisial ku un kolaborador lo ta enbolbí den dje. Lo duna outoridatnan di hustisia espasio pa hasi nan trabou pa trese klaridat den e kaso aki. Konforme reglanan di EPB ta hasi un investigashon interno i tuma pasonan nesesario.  

 

 

 

Binnen het openbaar lichaam Bonaire heeft men kennis genomen van een strafrechtelijke zaak waar een medewerker van het OLB mogelijk bij betrokken is. Het OLB laat de autoriteiten binnen het justitieel keten hun werk doen om duidelijkheid te verschaffen in deze zaak. Het OLB zal een intern onderzoek verrichten en de in haar ogen gepaste maatregelen treffen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: