Mark Rutte De #G20Italy onder het uitstekende voorzitterschap van premier Mario Draghi zit erop.

 

Mark Rutte
De #G20Italy onder het uitstekende voorzitterschap van premier Mario Draghi zit erop. Gisteren spraken we in een werklunch over duurzaam herstel na de coronacrisis, waarbij ik o.m. heb benadrukt dat alle landen die dat kunnen moeten bijdragen aan de wereldwijde vaccinatiecampagne.
Vandaag stonden nog twee andere werksessies op het programma. De eerste stond in het teken van klimaatverandering en het milieu, dit in aanloop naar de #COP26 in Glasgow. Het onderwerp van de tweede sessie sloot hier naadloos op aan, maar werd ook breder getrokken: duurzame ontwikkeling. Hier spraken we onder meer over de groeiende economische kloof tussen rijke en arme landen die door de COVID-19 crisis vergroot dreigt te worden.
Ten slotte heb ik tijdens deze top meerdere internationale collega’s kunnen spreken.

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: