Is dit normaal? geef je commentaar!!

Tiffany Spratt

26 novemder 1.30 pm
Ik en mijn zus liepen gisteren rond 18:50 in centrum Breda om een frietje te gaan halen en wij liepen door rood want er was geen verkeer de politie agent die u hierop de video zit kwam heel hard aanrijden en als wij niet hadden weggesprongen had die ons aangereden en deed zijn raam naar beneden en vroeg om mijn rijbewijs wat ik raar vond want we liepen en daarna zei die of id waarop ik en mijn zus ons id gaven die u duidelijk in de video op de grond zagen. Mijn zus vroeg vervolgens aan de agent waarom reed u ons bijna aan en dat vond de agent blijkbaar respectloos en zei dat die ons niet bijna aanreed dus mijn zus zei dat het niet normaal vond dat we bijna aangereden werden en de politie zei dat hij haar aan kon houden dus mijn zus zei deze situatie is Kk raar en de agent zei dat als ze nog een ding zegt wordt ze aangehouden dus mijn zus ging mijn moeder bellen en zei deze agent reed ons bijna aan en de politie agent werd boos en heeft haar op de grond gegooid en gewurgd dus ik had hem van haar afgehaald en liep hem daarna zijn werk doen zoals je op de video zit heeft ze niet tegen gewerkt en was dit gewoon machtsmisbruik. Ik wou mijn zus telefoon pakken om onze moeder te bellen en ik werd volop in mijn gezicht geslagen waardoor ik tot nu toe nog steeds oorpijn van heb nadat hij mijn zus in de boeien had geslagen heeft hij voor back up geroepen en kwamen 4 politie auto voor 1 meisje hij heeft mijn zus ook tegen de politie auto zitten wurgen waardoor een andere agent hem van haar af moest halen ik vind dit anno 2021 heel erg dat politie machtsmisbruik nog steeds aan de gang is en dat er gewoon gelogen wordt over wat er echt gebeurd en zelf als er video bewijs is.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: