Derde lustrum Ieder Kind Een Kerst Cadeau op Curacao  / Di tres lustro di Ieder Kind een Kerst Cadeau na Kòrsou 

 

Derde lustrum Ieder Kind Een Kerst Cadeau op Curacao 

Rotaract Club of Curacao, Dolfijn FM en Children’s Museum Curacao slaan wederom de handen ineen om cadeaus te verzamelen.

 

WILLEMSTAD – Deze week wordt voor de 15e keer het alom bekende Ieder Kind een Kerst Cadeau georganiseerd, waarbij iedereen wordt opgeroepen één of meerdere cadeaus te schenken die terechtkomen bij minderbedeelde kinderen op het eiland. De actie loopt van 8 t/m 12 december. 

 

Het is alweer het derde lustrum en de actie is nog altijd één van de grootste van het eiland. De aanvragen komen vaak al voor de zomer bij zowel Rotaract als Dolfijn FM binnen. Het geeft aan hoe groot het is en dat de inzamelingscampagne nog altijd ontzettend relevant is. Een record van meer dan 7000 cadeaus werd vorig jaar opgehaald en het doel is natuurlijk weer duizenden kinderen blij te maken deze maand.

 

Spelregels van de actie zijn onveranderd; het cadeau moet nieuw en ingepakt zijn, waarde moet tussen de vijftien en vijfentwintig gulden liggen, er moet opstaan of het voor een jongen (J) of een meisje (M) is en voor welke leeftijd het geschikt is. 

 

De organisatie werkt al jaren samen met verschillende speelgoedwinkels, die goed inspelen op de inzamelingsactie. Zowel Top1Toys in Zuiktertuin Mall, COS+ in Promenade, Children’s Museum en Mensing’s Caminada in Rooi Catootje en Toy Box Curacao aan de Santa Rosaweg doneren bij elke tien cadeaus die worden verkocht, één cadeau extra.

 

Van woensdag 8 t/m zondag 12 december is iedereen welkom om bij de studio van Dolfijn FM op Mambo Beach langs te komen met een cadeau. 

Organisaties die een (financiele) bijdrage willen leveren ten gunste van dit project kunnen contact opnemen met Rotaract, op telefoonnummer 523-6722 of per email of iederkindeenkerstcadeau@gmail.com.

 

Tijdens de inzamelingsperiode zal er een aangepaste programmering op Dolfijn FM zijn, zodat er een zo groot mogelijk publiek wordt bereikt en men op de hoogte gehouden wordt van de aantallen die worden verzameld. 

 

De organisatie van Ieder Kind Een Kerst Cadeau roept iedereen op snel cadeaus te doneren. Alles moet immers gesorteerd en verdeeld worden wat met hopelijk weer duizenden cadeaus een flinke klus is. De studio is geopend voor het publiek op woensdag 8 t/m vrijdag 10 december tot 18:30 en in het weekend van 10:00 tot 17:00. Houdt gedurende de actieweek de social media kanalen van Ieder Kind een Kerst Cadeau en diens partners in de gaten voor updates!

 

Meer informatie over Ieder Kind Een Kerst Cadeau is te vinden op www.dolfijnfm.com en op de social mediakanalen van het mediabedrijf. Dolfijn FM is te beluisteren op 97.3 FM en via de eerdergenoemde website.

 

_____________________________________________________________________________________

Di tres lustro di Ieder Kind een Kerst Cadeau na Kòrsou 

Rotaract Club of Curacao, Dolfijn FM i Children’s Museum Curacao ta bolbe uni forsa pa kolektá regalo pa kada mucha riba nos Isla por risibi un regalo di Pasku.

 

WILLEMSTAD – E siman akí nos ta organisá pa e di 15 biaha e tan konosido Ieder Kind een Kerst Cadeau kaminda nos ta hasi un yamada na tur hende pa regalá ún òf mas regalo ku lo yega na e muchanan ménos privilegiá riba nos isla. E aktividat akí ta di 8 te i ku 12 di Desèmber. 

 

Esaki ya ta e di tres lustro i e aktividat akí ta te ainda un di esunnan mas grandi riba nos isla. E petishonnan hopi biaha ta drenta ya promé ku verano serka tantu Rotaract komo Dolfijn FM. Esei ta indiká kon grandi e ta i ku e kampaña di kolekshon ainda ta sumamente relevante. Un rekòrt di mas ku 7000 regalo a keda rekohé aña pasá i e meta ta naturalmente hasi mas di miles di mucha kontentu e luna akí.

 

E reglanan di wega di e aktividat no a kambia; e regalo mester ta nobo i lorá den papel di regalo, e balor mester ta entre diessinku i bintisinku florin, riba dje mester tin poné si e ta pa un mucha hòmber (H) òf pa un mucha muhé (M) i tambe pa kua edat e ta adekuado. 

 

E organisashon ya pa añanan largu ta traha huntu ku diferente tienda di huguete ku ta antisipá mashá bon mes ku e aktividat di kolekshon. Tantu Top1Toys na Zuiktertuin Mall, COS+ na Promenade, Childrens Museum i Mensing’s Caminada na Rooi Catootje i Toy Box Curacao na Santa Rosaweg ta hasi un donashon di ún regalo ektra na benta di kada dies regalo.

 

For di Djarason 8 te i ku Djadumingu 12 di Desèmber tur hende ta bonbiní ku un regalo na e studio di Dolfijn FM na Mambo Beach. 

E organisashonnan ku ke hasi un kontribushon (finansiero) na benefisio di e proyekto akí por tuma kontakto ku Rotaract, na number di telefon 523-6722 òf via pòst elektróniko (email) iederkindeenkerstcadeau@gmail.com.

 

Durante e periodo di kolekshon lo tin un programashon adaptá na Dolfijn FM, pa asina aserká un públiko mas grandi posibel i asina tambe tene pueblo na altura di e kantidatnan kolektá. 

 

E organisashon di Ieder Kind een Kerst Cadeau ta hasi un yamamentu urgente na tur hende pa duna un regalo. Naturalmente mester surti i repartí tur kos ku ohalá lo ta mas di miles di regalo i ku ta un trabou bastante pisá. Studio ta abrí pa públiko for di Djarason 8 te i ku Djabièrnè 10 di Desèmber te 18:30 i durante fin di siman di 10:00 te 17:00. Sigui kontrolá durante e siman di aktividat e kanalnan di medionan sosial di Kada Mucha Un Regalo di Pasku i nan partnernan pa mas notisianan relevante!

 

Mas informashon tokante Ieder Kind een Kerst Cadeau ta optenibel riba http://www.dolfijnfm.com i riba e kanalnan di medionan sosial di e empresa di medio. Por skucha Dolfijn FM riba 97.3 FM i via e website anteriormente menshoná.

 

_____________________________________________________________________________________

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: