BISHITA DI NGO VLUCHTELINGENWERK NA MINISTERIO DI HUSTISIA

MINISTERIO KONSERNÍ HUSTISIA

BISHITA DI NGO VLUCHTELINGENWERK NA MINISTERIO DI HUSTISIA

PUBLIKÁ RIBA 21 DESÈMBER 2021

WILLEMSTAD – Resientemente a tuma lugá un enkuentro fruktífero entre e organisashon no gubernamental VluchtelingenWerk Nederland, Human Rights Defense Curaçao i e organisashon di maneho di Ministerio di Hustisia den kuadro di e fasilidat pa detenshon nobo pa indokumentadonan aki na Kòrsou.

Ministerio di Hustisia por mira bèk riba un enkuentro agradabel kaminda ku Ministerio a splika e NGO nan tokante a aktividatnan di konstrukshon i tambe aktividatnan organisatorio rondó di e fasilidat pa indokumentadonan. E organisashonnan tabatin oportunidat pa hasi pregunta i tambe a deliberá riba posibel kolaborashon.


GERELATEERDE MINISTERIES JUSTITIE

 

BEZOEK VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND BIJ HET MINISTERIE VAN JUSTITIE CURAÇAO

GEPLAATST OP 21 12 2021

WILLEMSTAD – Afgelopen dinsdag heeft er een vruchtbaar overleg plaatsgevonden tussen de niet gouvernementele organisaties VluchtelingenWerk Nederland, Human Rights Defense Curaçao (HRDC) en de Beleidsorganisatie van het Ministerie van Justitie in het kader van de nieuwe faciliteiten voor vreemdelingenbewaring op Curaçao.

De bouwactiviteiten en organisatorische aspecten die thans in uitvoering zijn voor de faciliteiten ten behoeve van de opvang van ongedocumenteerden zijn gepresenteerd. Ook is aan de orde gekomen mogelijke verdere samenwerking tussen de organisaties.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: