Notisia di polis di djabièrnè 17 di desèmber te ku djaluna 20 di desèmber 2021/Politieberichten van vrijdag 17 december tot en met maandag 20 december 2021

 

Notisia di polis di djabièrnè 17 di desèmber te ku djaluna 20 di desèmber 2021

 

A detené hòmber agresivo na hotèl

Den oranan lat riba djadumingu 19 di desèmber a detené un hòmber di inisial E.E.G. de G. Di 59 aña di edat, en konekshon ku maltrato, na un akomodashon turístiko situá na Punt Vierkant. E sospechoso tabata hasi fèrfelu na bar di e akomodashon aki i e personal a papia kuné tokante esaki. E no a duna oido na esaki i a sigui fèrfelá. Na dado momentu a yama personal di seguridat aserka ku a hiba e hòmber resèpsi ku basta lucha. Aki e sospechoso a maltratá e personal di seguridat.

 

Ladronisia na 1000 stèp

Entre algu pasa di tres i 3.15 or di atardi di djadumingu 19 di desèmber, deskonosínan a destruí e bentana di patras na banda drechi di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá ‘1000 stèp’. E malechornan a bai ku un tas di lomba di kueru kolo krèm. Den e tas tabatin entre otro, kuater pasport, un ‘E-reader’ ku kaft di kueru maron, un pòtmòni kolo pretu i algun remedi. Ta investigando e kaso.

 

A duna trahadó di hórèka but

Durante di un patruya den oranan di mardugá di djadumingu 19 di desèmber, agentenan a topa ku un establesimentu di hórèka ku tabata habri i tabata sirbi kliente bebida alkohóliko alrededor di 1.15 or di mardugá ainda. E trahadó presente a haña un prosèsferbal pa violashon di e medidanan vigente en konekshon ku covid-19.

 

A detené tata ku yu

Riba djasabra 18 di desèmber a detené un hòmber di inisial J.E.M. di 54 aña di edat i su yu, un hòmber di inisial E.E.M. di 24 aña di edat, pa insulto, maltrato i violensia públiko. Despues ku e duo a bringa na un kompleho di apartamentu, nan a subi outo kore bai, neglishando òrdu di e agentenan ku tabata presente na e kompleho di apartamentu. Un otro patruya a topa ku nan i a duna òrdu pa para. Esaki tampoko nan no a duna oido na dje. Al final a logra blòkia e outo i par’e despues di kua tur dos a baha for di e outo, insultando e agentenan. A detené ámbos e ora ei.

 

Atrako na bich

Riba djabièrnè 17 di desèmber den oranan trempan di mèrdia un atrako na un bich situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot a tuma lugá. Un hòmber deskonosí a sorprendé un dama ku tabata sinta riba bich, a push’e for di su stul i a kore bai ku na pertenensianan. Esaki tabata entre otro un tas chikitu di lomba kolo pretu, un tas di lomba grandi kolo blou/shinishi, paña, dos pòtmòni ku vários tarheta i sèn kèsh komo kontenido, un oloshi di marka Lorus, algun yabi i un tas di kámara ku den dje un kámara pretu di marka Panasonic Lumix, dos karchi di SD di marka Sandisk i un bateria èkstra pa e kámara. Ta investigando e kaso. 

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 17 december tot en met maandag 20 december 2021

 

Agressieve man bij hotel aangehouden

Op zondag 19 december werd in de late avonduren een 59-jarige man met initialen E.E.G. de G. bij een toeristenaccommodatie in punt Vierkant aangehouden wegens mishandeling. De verdachte was bij de bar van de accommodatie lastig aan het doen en werd hierop aangesproken door het personeel. Hier gaf hij geen gehoor aan en ging maar door. De beveiliging werd erbij gehaald, die de man, onder hevige worsteling naar de front Office bracht. Hier mishandelde de verdachte de beveiligingsmedewerker.

 

Diefstal bij 1000 steps

Tussen 15:10 en 15:15 uur, op zondag 19 december, hebben onbekenden de rechter achterruit van een auto die bij de duiklocatie 1000 steps geparkeerd stond, vernield.

De daders hadden een beige leren rugtas meegenomen. In de tas zaten onder andere vier paspoorten, een E-reader met een bruin leren hoesje, een zwarte portemonnee en enkele medicijnen. De zaak wordt onderzocht.

 

Medewerker horecagelegenheid bekeurd

Tijdens een surveillance in de nachtelijke uren op zondag 19 december, kwam een patrouille een horecagelegenheid tegen die omstreeks01.15 uur nog open was en die alcoholische drank aan klanten serveerde. De aanwezige medewerker kreeg een proces-verbaal voor het overtreden van de geldende maatregelen i.v.m. covid-19.  

 

Vader en zoon aangehouden

Op zaterdag 18 december werden een 54-jarige man met initialen J.E.M. en zijn 24-jarige zoon met initialen E.E.M. aangehouden voor belediging, mishandeling en openlijke geweldpleging. Nadat het duo gevochten had bij een appartementencomplex, reden ze weg en negeerden vorderingen van de politie die ter plaatse bij het appartementencomplex aanwezig was. Een andere patrouille kwam de auto tegen en gaf het bevel om te stoppen. Hier voldeden ze ook niet. Uiteindelijk werd de auto geblokkeerd en stapten ze, de politie beledigend, de auto uit. Hierop werden ze aangehouden.

 

Beroving op strand

Op vrijdag 17 december vond in de vroege middaguren een beroving plaats op een strand aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Een dame die op het strand zat werd verrast door een onbekende man di e haar van haar stoeltje af duwde en vervolgens ervandoor ging met enkele spullen waaronder: een kleine zwarte rugtas, een grote grijs/blauwe rugtas, kledingstukken, twee portemonnees met verschillende pasjes en contant geld als inhoud, een horloge van het merk Lorus, enkele sleutels en een cameratasje met daarin een zwarte Panasonic Lumix camera, SD kaartjes ven het merk Sandisk en een extra accu voor de camera. De zaak wordt onderzocht.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: