OVERHEID STEMT TOE IN RDK VOORSTEL VOOR ‘PREFERRED BIDDER’

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 GEPLAATST OP 01 06 2022

Willemstad – De Raad van Ministers heeft integraal toegestemd in het voortzetten van verdere onderhandelingen met een door de directeur van RDK voorgestelde ‘preferred bidder’, in het proces om te komen tot een exploitant van de raffinaderij van Curaçao.

Belangrijk voor de Curaçaose overheid is dat nu het statutair proces wordt gevolgd volgens de voorgeschreven procedure. Dit houdt in dat er een vergadering moet plaatsvinden waarbij de aandeelhouder zowel de Raad van commissarissen als de directeur van RDK informeert over haar standpunt.

De Regering hoopt op een goede samenwerking tussen betrokkenen in het traject, om zo snel mogelijk een nieuwe exploitant te vinden, waardoor de raffinaderij open kan en arbeidsplaatsen kan bieden aan het volk.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: