Rijksdienst Caribisch Nederland Kampaña ‘de baan van het leven’ a kuminsá

Riba djaweps 23 di yüni e kampaña ‘de baan van het leven’ (e trabou di bida) a kuminsá. E kampaña ta un inisiativa konhunto di un koperashon entre Kibrahacha i Ministerio di Enseñansa, Kultura i Siensia. E kampaña tin komo meta entusiasmá hende pa un trabou den enseñansa i informá futuro studiante tokante posibilidatnan di estudio den region.
Den e kampaña, dosentenan di enseñansa básiko i sekundario na Boneiru ta na palabra. Nan ta konta tokante e trabou i e ruta di estudio ku nan a sigui. Nan ta splika dikon nan a bira dosente, kiko nan ta siña diariamente i kiko nan ta haña spesial di nan profeshon. E storianan ta laga mira ku e profeshon ta mes bunita, konfrontante, gradesido, simpel i difísil ku bida mes. Traha den enseñansa karibense: de baan van het leven.
Tira un bista riba www.debaanvanhetleven.com
Campagne ‘de baan van het leven’ van start
Op donderdag 23 juni is de campagne ‘de baan van het leven’ gestart. De campagne is een gezamenlijk initiatief van het partnerschap Kibrahacha en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De campagne heeft als doel mensen te enthousiasmeren over een baan in het onderwijs en toekomstige studenten te informeren over de studiemogelijkheden in de regio.
In de campagne zijn docenten uit het basis- en voortgezet onderwijs op Bonaire aan het woord. Zij vertellen over het werk en de leerroute die zij hebben afgelegd. Ze leggen uit waarom ze docent zijn geworden, wat ze dagelijks leren en wat ze bijzonder vinden aan hun vak. De verhalen laten zien dat het vak net zo mooi, confronterend, dankbaar, simpel en moeilijk is als het leven zelf. Werken in het Caribisch onderwijs: de baan van het leven.
Neem snel een kijkje op www.debaanvanhetleven.com
‘De baan van het leven’ campaign launched
‘De baan van het leven’ campaign (‘the job of life’) launched on Thursday, June 23. The campaign is a joint initiative of the Kibrahacha partnership and the Ministry of Education, Culture and Science. The campaign aims to get people enthusiastic about a job in education and to inform future stu-dents about the study options in the region.
In the campaign, teachers from primary and secondary education on Bonaire share their stories. They speak about the work and the steps they took to get there. They explain why they became teachers, how the job makes them learn every day and what they find special about their profession. The stories show that the profession is just as beautiful, confronting, grateful, simple and difficult as life itself. Working in Caribbean education: de baan van het leven.
Take a quick look at www.debaanvanhetleven.com

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: