VRIJWILLIGERS CITRO KRIJGEN VRIJWILLIGERSMEDAILLE “OPENBARE ORDE EN VEILIGHEID”

VRIJWILLIGERS CITRO KRIJGEN VRIJWILLIGERSMEDAILLE “OPENBARE ORDE EN VEILIGHEID”

Op vrijdag 28 oktober heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, namens Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander, tijdens een officiële ceremonie op het paleis van Fort Amsterdam de eer gehad om 7 vrijwilligers van CITRO te mogen decoreren met de Vrijwilligersmedaille ‘Openbare Orde en Veiligheid’. Deze medaille wordt toegekend aan hen die aaneensluitend, of met een onderbreking van ten hoogste twee maanden, gedurende een periode van tien jaren in repressieve dienst taken op het terrein van de openbare orde en veiligheid hebben verricht als vrijwilliger. Daarnaast hebben 3 vrijwilligers van CITRO een jaarteken uitgereikt gekregen. Dit jaarteken wordt uitgereikt aan hen die al vijftien, twintig, vijfentwintig, dertig, vijfendertig of veertig jaar aaneensluitend taken hebben verricht als vrijwilliger.
De volgende CITRO-vrijwilligers zijn gedecoreerd met een Vrijwilligersmedaille ‘Openbare Orde en Veiligheid’:
De heer Gareth Weber
De heer Neri Parris
De heer Roelf Bos
De heer Ruud de Dood
De heer Tariq Maduro
Mevrouw Quirine Guato
Mevrouw Henriette Vleeschhouwer
De volgende CITRO-vrijwilliger heeft een jaarteken voor 15 jaar gekregen:
De heer Oswald Fleming
De volgende CITRO-vrijwilliger heeft een jaarteken voor 20 jaar gekregen:
Mevrouw Liesbeth Luis-Calister
De heer Alex Roose heeft een jaarteken voor 25 jaar gekregen voor zijn inzet bij CITRO.
Een aantal CITRO vrijwilligers konden helaas niet aanwezig zijn. Zij zullen hun medaille of jaarteken op een later moment ontvangen van hun voorzitter.
Tijdens de ceremonie heeft de Gouverneur ook afscheid genomen van de voorzitter van CITRO, mevrouw Lusette Verboom-Fairbairn, en haar bedankt voor al het werk dat zij de afgelopen jaren als voorzitter heeft gedaan.
Op de foto:
De Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout met de decorandi en de voorzitter van CITRO op het Paleis van Fort Amsterdam.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: