Seizoensafsluiting Swim Club ORCA Curaçao

  Seizoensafsluiting Swim Club ORCA Curaçao

Willemstad Afgelopen zaterdag 17 december heeft Swim Club ORCA Curaçao het seizoen afgesloten voor leden en hun familie. Iedere zwemgroep demonstreerde zijn specialiteit. Waterballet gaf met een grote groep tussen de 6-10 jaar beginners en gevorderden een show op het liedje ‘All I want for christmas is you’ van Mariah Carey, wedstrijdzwemmen en master zwemmen deden een estafette waar elk zwemslag gezwommen werd en de waterpoloteams U14, U16, U19 en de senioren speelden een wedstrijd die mede begeleid werden door jeugd trainers.

De dag werd feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. ORCA wil iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen en wenst iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. 4 januari 2023 start het nieuwe seizoen van Swim Club ORCA Curaçao.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: