BEZOEK AMBASSADEUR VS TE DEN HAAG

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

BEZOEK AMBASSADEUR VS TE DEN HAAG

GEPLAATST OP 27 02 2023

WILLEMSTAD – Op donderdag 23 februari heeft de ambassadeur van de Verenigde Staten te Den Haag, mw. Shefali Razdan Duggal, een kennismakingsbezoek gebracht aan de waarnemend Gouverneur van Curaçao Hare Excellentie Michèle Russel-Capriles. De ambassadeur mw. Razdan Duggal werd tijdens haar bezoek vergezeld door de Consul Generaal van de Verenigde Staten, mw. Margy Bond.

Op de foto: de Consul Generaal van de Verenigde Staten, mw. M. Bond, de waarnemend Gouverneur van Curaçao Hare Excellentie M. Russel-Capriles en de ambassadeur van de Verenigde Staten te Den Haag, mw. S. Razdan Duggal.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: