INFORMASHON tokante e produkto di limpiesa Fabuloso® Multi-Surface and Floor Cleaners

Kralendijk Bonaire

MomenteelAktualmente e akshon di yama bèk ta limitá na Merka i Canada.

Colgate-Palmolive, e fabrikante di produktonan di limpiesa Fabuloso, a yama un seri di produkto di limpiesa bèk, pa motibu di un riesgo pa kresementu di Pseudomonas aeruginosa i Pseudomonas fluorescens den e produktonan. Espesienan di Pseudomonas ta espesienan di bakteria ku ta responsabel pa hopi malesa infeksioso humano.

E promé ocho sifranan di e kódigo di lote di e produktonan ku nan a yama bèk ta 2348US78 te ku 2365US78 i 3001US78 te ku 3023US78. E akshon di yama bèk ta enserá no ménos ku 5 mion bòter.

Aktualmente e akshon di yama bèk ta limitá na Merka i Canada. CARPHA ta tene e situashon na bista pa desaroyonan mas aleu i pa wak si e akshon di yama bèk ta ekstendé i yega área karibense. Pa mas informashon i un lista kompleto di produkto ku nan a yama bèk, bai na: https://www.fabuloso.com/recall.


 

INFORMATIE over het schoonmaakmiddel Fabuloso® Multi-Surface and Floor Cleaners

Momenteel is de terugroepactie beperkt tot de VS en Canada.

Colgate-Palmolive, de fabrikant van Fabuloso®-reinigingsproducten, heeft een reeks reinigingsmiddelen teruggeroepen vanwege een risico op groei van Pseudomonas aeruginosa en Pseudomonas fluorescens in de producten. Pseudomonas-soorten zijn bacteriesoorten die verantwoordelijk zijn voor veel menselijke infectieziekten.

De eerste acht cijfers van de partijcode van de teruggeroepen producten zijn 2348US78 tot en met 2365US78 en 3001US78 tot en met 3023US78. De terugroepactie omvat maar liefst 5 miljoen flessen.

Momenteel is de terugroepactie beperkt tot de VS en Canada. CARPHA houdt de situatie in de gaten voor verdere ontwikkelingen en of de terugroepactie zich uitbreidt naar het Caribisch gebied. Ga voor meer informatie en een volledige lijst met teruggeroepen producten naar: https://www.fabuloso.com/recall.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: