Paas editie Marshe landhuis Daniel

Paaszondag 9 april zal weer de Marshe landhuis Daniel plaatsvinden. En deze keer geheel in stemming van pasen en dus de paashazen plus eieren zullen niet ontbreken alsook de gezelligheid die men al gewend is van deze markt. Het begint om 10.00 uur in de ochtend en duurt tot 14.00 uur in de namiddag.
Deze markt heeft als doel lokale producten en lokaal geproduceerde producten te promoten en voor zowel lokaal publiek en toeristen (die dan een lokale sfeer kunnen proeven). Meer dan 50 lokale verkopers zullen hun producten tentoonstellen die allemaal uniek zijn en top als souvenir of geschenk. Grote variatie van kleurrijke PVC vogels, unieke haarbanden, krioyo tassen, sieraden van edelstenen of waarmee je een schildpad over de gehele wereld kunt traceren zijn allemaal onderdeel van het aanbod. De lokale pompoen pannenkoeken zullen uiteraard niet ontbreken terwijl er ook diverse types drankjes voor de verfrissing te koop zullen zijn.
Uniek zijn ook de houten vleugels gemaakt door kunstenaar Vento Creations waar bezoekers mee op de foto kunnen voor op sociale media.

Kom en steun de lokale kleine ondernemers (gelieve contant mee te nemen) plus door de centrale ligging op de weg naar Westpunt is het ook goed te combineren met een bezoek aan het strand achteraf.

Er is parkeergelegenheid (met beveiliging) voor bezoekers. Indien men geen vervoer heeft is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Diverse bussen van ABC busbedrijf stoppen net voor het landhuis, dus ook makkelijk voor toeristen en lokalen die een dagtrip naar Banda Bou willen plannen. Lekker relaxed de auto thuis laten en komen chillen en de “Marshe” ervaring opdoen.

In het landhuis zelf is er een kunstgalerie van de heer Jan Francke (eigenaar van landhuis Daniel) waar bezoekers ook een kijkje in kunnen nemen.
En naast de op de markt zelf aanwezige voedsel en drank kan men ook gebruik maken van het restaurant van het landhuis voor een warme maaltijd en of drankjes.”
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: