Man gooit blikje naar agent

Gepubliceerd op: 

Vlissingen – Een 33-jarige man uit Vlissingen is vrijdag 12 mei aangehouden. Hij gooide een blikje frisdrank naar een agent en vernielde hiermee een politieauto.

Politieagent met portofoon

Bij het operationeel centrum komt rond 00.35 uur een melding binnen dat een man op de Rembrandtlaan een auto zou vernielen. De man is dan inmiddels daar weg en agenten kijken in de omgeving naar hem uit. Op de President Rooseveltlaan zien ze een persoon die voldoet aan het signalement. De agent stapt uit politieauto en direct gooit de verdachte een blikje frisdrank in zijn richting. Hij weet het blikje te ontwijken en vervolgens raakt het blikje het politievoertuig waardoor de ruit beschadigd. De agent arresteert de man en gebruikt hierbij een stroomstootwapen. De verdachte zit vast voor verhoor.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: