KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Verdachte (50) van steekincident Beresteinlaan aangehouden

Verdachte (50) van steekincident Beresteinlaan aangehouden

Gepubliceerd op: 

Den Haag – De politie hield zaterdagavond 3 juni een 50-jarige man uit Den Haag aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Bij dit steekincident, dat plaats vond aan de Beresteinlaan, raakte een 26-jarige man gewond. De verdachte zit vast en wordt later gehoord.

Aanhouding verdachte handboeien logo daglicht

Zaterdagmiddag 3 juni rond 14:30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident op de Beresteinlaan. Agenten troffen het slachtoffer, een 26-jarige man uit Den Haag, gewond aan. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Later op de dag hield de politie de verdachte aan. Hij zit op dit moment vast en zal gehoord worden.

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en alle informatie over deze zaak is welkom. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u andere informatie wat dit onderzoek kan helpen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem melding maken is mogelijk via 0800-7000.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: