Bishita di Kapitan-Teniente Bas Dijkhuizen serka Gobernador H.E. Lucille George-Wout.

WILLEMSTAD – Djaluna 3 oktober 2016 Kapitan-Teniente Bas Dijkhuizen tabata di bishita serka Gobernador H.E. Lucille George-Wout. Bas Dijkhuizen ta Komandante di e barku di partuya Zr. Ms. Holland ku for di awe ta e barku di Marina Real Hulandes stashoná den Karibe.
Durante e bishita e Kapitan-Teniente aki a entregá na  Gobernador un eskudo di e barku di patruya. Na e bishita tambe tabata presente e Komandante di Marina Real den Karibe, Komandante Hans Lodder

WILLEMSTAD – Op maandag 3 oktober 2016 heeft de commandant van Zr. Ms. Holland, kapitein-luitenant ter zee Bas Dijkhuizen, zijn opwachting gemaakt bij de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout. Uit zijn hand ontving de Gouverneur het wapenschild van het patrouilleschip. De commandant werd begeleid door de Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied, Commandeur Hans Lodder. Het patrouilleschip Zr. Ms. Holland is per vandaag het nieuwe stationsschip in het Caribisch gebied.

Op de foto van links naar rechts: Commandeur Hans Lodder, H.E. Lucille George-Wout, KLTZ Bas Dijkhuizen en dhr. Peter Benschop

20161003_125958

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: