InselAir genoodzaakt vluchten van en naar Miami te annuleren vanwege Matthew.

INSELAIR 2

InselAir genoodzaakt vluchten van en naar Miami te annuleren vanwege Matthew.
Getroffen passagiers kunnen kostenloos rebooken op eerstvolgende beschikbare vlucht.
InselAir is genoodzaakt haar vluchten van en naar Miami op donderdag 6 oktober te annuleren vanwege de orkaan Matthew die de kust van zuidflorida teistert. Dit geldt voor de vluchten van Curacao-Miami, Miami-Curacao, Miami-Port au Prince en Port au Prince-Miami. Vanwege de verhoogde kans op bliksem door Matthew mogen er van de luchthaven van Miami geen mensen buiten op het platform werken. Voor hoe lang deze restrictie geldt is niet bekend. Zodra deze wordt opgeheven en het weer het toe laat zal InselAir haar operatie van en naar Miami weer hervatten.
InselAir zal haar passagiers waarvan de vlucht is annuleerd vanwege de storm tijdig informeren en de mogelijkheid bieden om kosteloos te rebooken op de eerstvolgende beschikbare vlucht na de storm. Dit kan bij één van de InselAir verkoopkantoren of via het Call Center. Daarnaast kunnen passagiers de status van hun vlucht checken op de website van InselAir, www.fly-inselair.com.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: