KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

‘Politiemol verdiende drie ton’

‘Politiemol verdiende drie ton’

Een 50-jarige politieman uit Geleen zou drie ton hebben ontvangen voor het leveren van politie-informatie aan criminelen in Limburg. De agent werd enige tijd geleden gearresteerd en daarna weer vrijgelaten, maar inmiddels zit hij weer achter slot en grendel.

Een 25-jarige agente uit Heerlen wordt in deze zaak eveneens verdacht van het lekken van vertrouwelijke informatie. Zij is inmiddels wel op vrije voeten. Het duo liep tegen de lamp tijdens het onderzoek naar de liquidatie op Sven Prins, die in september vorig jaar werd doodgeschoten in Brunssum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d