Restaurantweek Curacao vandaag van start

Vandaag is het zover. Iedereen kan weer de hele week genieten van een speciaal 3-gangen diner voor maar 55 ANG bij de lekkerste restaurants van het eiland.
De Week biedt de gelegenheid voor restaurants om hun kookkunsten te laten zien aan het grote aantal bezoekers en hen te verrassen met een speciaal Restaurantweek menu. Ook biedt het de gelegenheid voor bezoekers om eens een keer een ander restaurant te kiezen dan normaal of dat dure restaurant eens te proberen. Ook voor bedrijven is het de ideale week om eens met het hele team uit eten te gaan.
Record aantal restaurants
Sinds 2009 wordt Restaurantweek georganiseerd op ons eiland. Het is een jaarlijks terugkerend food evenement waarin iedereen een week lang kan genieten van een speciaal 3-gangen diner voor maar 55 gulden bij de beste restaurants van Curacao. Deze editie doet er een record aantal restaurants mee aan deze food week: 48 restaurants!
Veel nieuwe namen
Al 11 edities zijn er veel vertrouwde restaurants die al vanaf het begin meedoen aan Restaurantweek, bijvoorbeeld Le Clochard, Rozendaels, Landhuis Daniel en Omundo. En iedere editie komen er altijd weer nieuwe namen bij. De nieuwkomers van deze editie zijn: Prime restaurant (in Zuikertuintje Mall), Vita (het enige vegetarische restaurant!) Fabiano’s, The Cheesery, La Lagoon (in ACOYA Resort), Steaks & Ribs Santa Rosa, Blessing en Holstein (in Sambil Mall).
De hardlopers
Vanaf 5 oktober is de speciale website http://www.restaurantweekcuracao.com in samenwerking met Dinner Curacao al online en kan iedereen zijn reservering zowel online als telefonisch maken. Het eerste restaurant (Papagayo Specialty) was al een kwartier na start van de campagne geboekt. De hardlopers tot nu toe zijn onder andere: Blessing, Karakter, BijBlauw, L’Aldea, Landhuis Klein Santa Martha, Avila’s Belle Terrace, Fuoco en El Gaucho. Dus reserveer vandaag nog je tafeltje. Het gaat hard.
Luister naar Paradise FM en win
Luister de hele week naar radio Paradise FM. Daar wordt weer een ludieke radio quiz gespeeld en kan iedereen meedoen en kans maken op een diner voor 2.

Wij wensen iedereen een smakelijke en gezellige 12e editie van Restaurantweek Curacao toe!

persbericht_restaurantweek-van-start_nl-1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: