Handelsmissie Women Entrepreneurs Netherlands op Curaçao

Handelsmissie Women Entrepreneurs Netherlands op Curaçao
Van 9-11 november 2016 is een delegatie vrouwelijke ondernemers uit Nederland op Curaçao aanwezig voor een handelsmissie. Onderdeel hiervan is de ‘Women Reshaping the Future Summit’. Deze vindt plaats op donderdag 10 november bij de Kamer van Koophandel en Nijverheid (KvK).

Women Entrepreneurs Netherlands organiseerde dit jaar al handelsmissies naar Brussel, Londen, Paramaribo en Washington/New York. De eilanden Curaçao en Aruba zijn de laatste die de stichting voor dit jaar bezoekt. Het belooft dan ook een mooie afsluiter te worden van een succesvol businessjaar voor vrouwelijke ondernemers uit Nederland. Van 14-16 november wordt het programma vervolgd op Aruba.
Women Reshaping the Future Summit
Vrouwelijke ondernemers uit de Antillen kunnen zich aanmelden voor de ‘Women Reshaping the Future Summit’. Op 10 november kunnen zij dan van 09.00-16.00 uur bij KvK lezingen bijwonen en netwerken met de delegatie. Ook krijgen ze de gelegenheid om hun business voor alle aanwezigen te pitchen.

De sprekers die aan het woord komen zijn de heer John Jacobs (directeur KvK), mevrouw Jeannete Hooi-Bonet (vertegenwoordiger KvK en eigenaar van Bon Ami Hospitality BV), mevrouw Donate Philbert (Sector Directeur Arbeid van het Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn), mevrouw Nataly Antonia Petronia (directeur Radio Mas99), mevrouw Mirieta Lourens (Managing Director Kibrahacha HR Consultancy & Training), mevrouw Tania Ataoellah-Henriquez (Director Tania Intermediair) en mevrouw Carmen Breeveld (voorzitter Women Entrepreneurs Netherlands).
Aanmelden kan op Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-women-reshaping-the-future-summit-29187890767

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

Handelsmisie Nederland –  Curaçao/Aruba

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: