Stop Isla Now ta hiba e grandinan di kas di hende grandi Habaai dia 5 di Desèmber pa un tur den Annabaai i Schottegat

Pa por scapa for di e huma tóksiko di Isla, e grupo di akshon “Stop Isla Now”, ta hiba e grandinan di kas di hende grandi Habaai dia 5 di Desèmber pa un tur den Annabaai i Schottegat. Ela wordu posibel dor di ayuda di hopi sponser.
E grandinan ta wordu transportá ku konvoi (Banco di Caribe) na e bòto (Pelican Express). Nan ta hanja un tur di haf ku un guia riba un bòto dekorá Event Dimensions i Sinterklaas i Piet (boluntarionan) ta bin pa parti regalónan (Sunny Trading & Visser Trading) i kos dushi di sanikolas (rendementu di eksposishon di arte na Project 3 Gallery).
Tin mas ku un dia di kèirumentu so: Stop Isla Now a hanja asina muchu oferta di sponsernan ku e grupo di akshon por hiba e grandinan un biaha mas pa un dia, un siman promé di Pasku durante nan lo ta bai mas yayá!

Om eens een dagje niet in de giftige rook van de Isla te hoeven zijn, neemt de actiegroep Stop Isla Now op maandag 5 december de ouderen van ouderentehuis Habaai mee op een rondvaart door de Annabaai en het Schottegat. Vele sponsors hebben dit mogelijk gemaakt!
De ouderen worden per bus vervoerd (Banco di Caribe) naar de boot (Pelican Express). Ze krijgen een haventour met een gids op een versierde boot (Event Dimensions) en Sinterklaas en Piet zullen meevaren (vrijwilligers) en geven kadootjes (Sunny Trading & Visser Trading) en strooigoed (opbrengst kunst expositie in Project 3 Gallery).
Het blijft niet bij deze ene dag uit! Er kwamen zoveel sponsor aanbiedingen dat de aktiegroep de ouderen van Habaai een week voor Kerstmis nóg een dag mee uit genomen kunnen worden en die dag worden ze nóg meer verwend!

curazaorefineria

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: