SRA. COFFI A HASI UN BON TRABOU DEN KOMISHON DI KONDEKORASHON / Mw COFFI HEEFT GOED WERK VERRICHT IN DE COMMISSIE KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

SRA. COFFI A HASI UN BON TRABOU DEN KOMISHON DI KONDEKORASHON

Kralendijk – Despues di a forma parti di e komishon di Kondekorashon Real pa kasi dies aña, sra. Elka Coffi ta tuma retiru komo miembro di e komishon. Den e último añanan sra. Coffi tabata tin un ròl hopi importante den e komishon. E último aña aki e tabata presidente, despues ku sr. Robert Sances a pasa e puesto over pa sra. Elka Coffi.
Elka tabata un di e miembronan ku tabata kompilá datonan i informashon di e personanan ku tabata bini na remarke pa un rekonosementu. No ta un tarea fásil, sin embargo sra. Coffi a hasi esaki ku hopi dedikashon riba un base voluntario.
Miembronan di e komishon di Kondekorashon Real a hasi un bishita serka gezaghebber sr. Edison Rijna, den e kaso aki pa den un forma úniko gradisí sra. Coffi pa su esfuersonan hasí den e komishon, ku por sierto a duna bon resultado.
Miembronan ku te ainda ta forma parti di e komishon ta sr. Robert Sances, sra. Lucia Anthony, sra. Mary Tjin Asjoe i sra. Jeanine Wong-Loi-Sing.

Mw COFFI HEEFT GOED WERK VERRICHT IN DE COMMISSIE KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Kralendijk – Na bijna 10 jaar deel uitgemaakt te hebben van de Commissie Koninklijke Onderscheidingen neemt mw Elka Coffi ontslag als lid van de commissie. Gedurende de laatste jaren heeft mw Coffi een belangrijke rol gespeeld in de commissie. Dit jaar dat nu afloopt was zij voorzitter nadat dhr Robert Sances deze positie overdroeg aan mw Elka Coffi.
Elka was één van de leden die gegevens en informatie verzamelde over de personen die in aanmerking kwamen voor een onderscheiding. Het was geen gemakkelijke taak, maar mw Coffi heeft dit echter met veel toewijding gedaan op vrijwillige basis.
De leden van de Commissie Koninklijke Onderscheidingen hebben een bezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna, in dit geval om op unieke wijze mw Coffie te bedanken voor de inspanningen die zij heeft verricht in de commissie die zeer zeker goede resultaten hebben laten zien.
De leden die nu nog deel uitmaken van de commissie zijn dhr Robert Sances, mw Lucia Anthony, mw Mary Tjin Asjoe en mw Jeanine Wong-Loi-Sing.
dsc_0077

dsc_0082

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: