Afscheid ZE Gouverneur Aruba

Als afscheid van zijn functie als Gouverneur van Aruba, heeft ZE Refunjol gisteren 28 december het Kustwacht Steunpunt te Savaneta bezocht. Als verassing heeft de Kustwacht een rondvlucht geregeld met de AW 139 helikopter.

De Gouverneur vond het een geweldige en unieke ervaring en sprak zijn waardering uit voor de Kustwacht als een professionele, serieuze en integere organisatie.

Op de foto: de heer Nauta, plaatsvervanger directeur van het kabinet, Kapitein Paskel, Hoofd Steunpunt Aruba, ZE Gouverneur Refunjol, heli operator Burger en Plaatsvervangend Hoofd Steunpunt, Stuurman Kirindongo.
img_1248

img_1249

img_1250

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: