Kustwacht houdt weer twee illegalen aan

Kustwacht houdt weer twee illegalen aan.
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft in de vroege ochtend van dinsdag 3 januari weer een vaartuig met twee Venezolanen aangehouden.
De radaroperator van het Reddings- en Coördinatie Centrum van de Kustwacht detecteerde een verdacht contact ten zuidwesten van Curaçao. Een eenheid vanuit het kustwachtsteunpunt Curaçao werd gelijk ingezet. Ten zuiden van Santu Pretu troffen ze een onverlicht vaartuig type yola aan dat weer naar het zuiden terugvoer. Deze werd door de bemanning Super-RHIB ge-boorden hier werd geconstateerd dat er twee personen aan boord zaten die geen geldige verblijfspapieren konden tonen. De yola is opgebracht naar het steunpunt te Parera. Beide opvarenden met de Venezolaanse nationaliteit zijn overgedragen aan de politie die de zaak samen met de Kustwacht nog in onderzoek heeft.
img_5880

img_5887

img_5888

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: