Advertisements

InselAir launches adjusted flight schedule / InselAir lanceert aangepast vluchtschema

INSELAIR 2

InselAir launches adjusted flight schedule
Steps necessary to improve on time performance and to further reduce operational costs

January 12, 2017. In the light of improving the on time performance and to further reduce costs InselAir will put in place an adjusted flight schedule starting January, 2017. Next to downscaling operations, InselAir is also well on its way to achieve the cost savings project 2 million ANG monthly, started in October 2016. The company expects to reach this by the end of February. The adjusted flight schedule includes adjusted frequencies and, in some cases temporarily, taking out routes.

Major changes: Quito, Valencia, Miami – Haiti
InselAir will be temporarily taking out its South American destination Quito (Ecuador) during low season, from January 12 until June 19, but has planned to re-introduce Quito in high season with a direct flight from Curacao. Furthermore, InselAir will discontinue the Miami – Port au Prince and the Curacao – Valencia operations until the start of the next high season.
Havana: day change
The Curacao – Havana route will be temporarily discontinued the whole month of February and will be flown on Monday and Saturday (instead of Monday and Friday) starting in March.
Passenger information
Passengers who have purchased a ticket to Quito or Havana or from Miami to Haiti and are affected by these changes will be contacted by our Customer Relations Team. They will be offered an alternative flight to their destination with a partner airline, may choose an alternative date or have the option to receive a full refund. InselAir is aware of the impact these changes have on its passengers and ensures an adequate handling of the affected passengers.
More information
For more information about all changes InselAir advises its passenger to visit fly-inselair.com where more information can be found.

InselAir lanceert aangepast vluchtschema

Stappen nodig om de on time performance te verbeteren en de operationele kosten verder te verlagen
12 januari 2017. In het kader van het verbeteren van de on time performance en het verlagen van de kosten zal InselAir vanaf janauri 2017 met een aangepaste vluchtschema vliegen. Naast het verkleinen van de operatie loopt InselAir goed op schema voor wat betreft het kostenbesparings-project van 2 miljoen ANG per maand, welke is gestart in oktober 2016. Het bedrijf verwacht dit te behaald te hebben tegen het einde van februari, 2017. Het aangepaste vluchtschema omvat aangepaste frequenties en, in sommige gevallen tijdelijk, gediscontinueerde routes.
Belangrijke wijzigingen: Quito, Valencia, Miami – Haïti
InselAir zal tijdelijk haar Zuid-Amerikaanse bestemming Quito (Ecuador) tijdens het laagseizoen (van 12 januari tot en met 19 juni) discontinueren, maar is van plan om deze route opnieuw in te voeren in het hoogseizoen met een rechtstreekse vlucht vanuit Curaçao. Aanvullend zal InselAir de vluchten tussen Miami en Port au Prince tijdelijk staken alsmede de vluchten tussen Curacao en Valencia. Beide routes zullen bij het begin van het volgende seizoen weer hervat worden
Havana: day change
Verder zal InselAir gedurende de hele maand februari niet naar Havana vliegen en zal er vanaf begin maart gevlogen worden op maandag en zaterdag (in plaats van maandag en vrijdag).
Informatie voor passagiers
Passagiers die een ticket hebben gekocht naar Quito of Havana, Valencia of van Miami naar Haïti en als gevolg van bovenstaande aanpassingen niet op de door hun gekozen datum kunnen reizen zullen worden gebeld door ons Customer Relations Team. Deze passagiers zullen een alternatieve vlucht aangeboden krijgen via een partner luchtvaartmaatschappij, kunnen een andere reisdatum kiezen of kunnen een refund ontvangen. InselAir is zich bewust van de impact die deze veranderingen hebben op de passagiers en zal zorg dragen voor een goede afhandeling.
Meer informatie
Voor meer informatie over alle wijzigingen adviseert InselAir haar passagiers fly-inselair.com te raadplegen waar meer informatie kan worden gevonden.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: