Bishita Minister di Hustisia na OM

minjusmartina-01-190117

minjusmartina-02-190117

In het kader van een beleefdheids- en kennismakingsbezoek heeft Minister van Justitie, Ornelio “Kid” Martina een bezoek afgelegd aan het Openbaar Ministerie, Parket Curacao. Hij werd ontvangen door Hoofdofficier Heiko de Jong en diens team bestaande uit Job van Beekhoven en Angelle Scharbaai (zie foto’s)

Minister di Hustisia, Ornelio “Kid” Martina, den kuadro di un bishita di trabou i di ‘sera konosi’, a hasi un bishita djaweps na Ministerio Publiko di Korsou. El a ser risibi dor di Fiskal Mayo Heiko de Jong is su team konsistiendo di Job van Beekhoven i Angelle Scharbaai (athunto algun foto)

Norman E. Serphos
Bosero Ministerio Publiko Korsou

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: