CORENDON BRENGT IDOLS NAAR CURAÇAO

corendon-brengt-idols-naar-curacao

CORENDON BRENGT IDOLS NAAR CURAÇAO

Nederland, 20 januari 2016 – Reisorganisatie Corendon brengt kandidaten, crewleden en juryleden van de talentenshow Idols naar Curaçao. Ruim 60 mensen verblijven een korte week in het All Inclusive hotel Kunuku Aqua Resort in St. Willibrord. Op het eiland strijden de kandidaten om de felbegeerde tickets voor de volgende ronde. Opnames van de show zijn in het hotel en op verschillende locaties op het eiland. Dick Gussen, Marketing Manager van Corendon: “We verheugen ons erop dat wij Idols naar Curaçao mogen brengen. We werken dan ook met veel plezier mee aan de opnames, zodat we de kijker kunnen laten meegenieten van al het moois dat Curaçao te bieden heeft.”
Corendon en Curaçao
Corendon vliegt deze zomer dagelijks naar Curaçao in samenwerking met luchtvaartmaatschappij KLM. Corendon is één van de grootste aanbieders van pakketreizen naar Curaçao en brengt jaarlijks ruim 20.000 Nederlanders en Belgische vakantiegangers naar het eiland. De maand januari staat bij Corendon in het teken van Curaçao, waarbij de reisorganisatie een marketingcampagne heeft ingezet op de populaire radiostations Radio 538 en Sky Radio. Op de zender Sky Radio maakt de luisteraar deze week iedere dag kans op een reis voor vier personen naar Curaçao.
Uitzendingen
Idols wordt vanaf woensdag 1 februari 2017 uitgezonden bij de televisiezender RTL5. Naast de auditieronde en de theaterronde zullen er twee afleveringen opgenomen worden op Curaçao. De juryleden van Idols 2017 zijn Jamai Loman, Ronald Molendijk, Eva Simons en Martijn Krabbé. De presentatie van de talentenshow is in handen van Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: