WARDA KOSTA TA KAPTURA 22 INLEGAL / Kustwacht houdt 22 illegalen aan op Curaçao  

WARDA KOSTA TA KAPTURA 22 INLEGAL / Kustwacht houdt 22 illegalen aan op Curaçao
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft in samenwerking met het Korps Politie Curaçao (KPC), vannacht 25 januari, tweeëntwintig (22)personen aangehouden op een vaartuig die illegaal aan land probeerde te komen. Tevens is marihuana aan boord aangetroffen.
 
Vannacht omstreeks 02.00 uur detecteerde de kustwachtcutter Jaguar tijdens een patrouille een verdacht contact op de radar op ongeveer zes (6) mijl ten zuiden van Curaçao. Hierop werd een patrouille met een Super-RHIB van het Kustwacht steunpunt gelijk ingezet.  Op ongeveer drie en een half mijl ten zuiden van het Annabaai, troffen ze een onverlicht vaartuig type eduardoño aan vol met opvarenden. Deze werd gelijk opgebracht naar het steunpunt te Parera. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om tweeëntwintig (22) personen, drie (3) vrouwen en negentien (19) mannen die illegaal Curaçao probeerden binnen te komen. Allen met de Venezolaanse nationaliteit.  Ze hadden ook een hoeveelheid marihuana bij zich. Het vaartuig en de verdovende middelen zijn in beslag genomen. De opvarenden zijn overgedragen aan het KPC die samen met de Kustwacht de zaak verder in onderzoek heeft.

img_1264

img_6004

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: