Charts & Trends februari 2017

edifisio-banko-central-aruba

Charts & Trends februari 2017
3 februari 2017

De Centrale Bank van Aruba (CBA) publiceert vandaag een nieuwe versie van de “Charts & Trends”. Deze publicatie bevat de meest recent beschikbare economische en financiële gegevens met betrekking tot de financiële, reële, externe en publieke sector van Aruba.

De “Charts & Trends” publicatie is vanaf heden beschikbaar op de website van de CBA (www.cbaruba.org).

=============

Charts & Trends Februari 2017
3 di Februari, 2017

Awe Banco Central di Aruba (BCA) ta publica su mas reciente “Charts & Trends”. E publicacion aki ta contene datonan economico y financiero mas recien disponibel, cubriendo particularmente Aruba su sectornan financiero, real, externo y publico.

E publicacion aki “Charts & Trends” ta disponibel desde awe riba e website di BCA http://www.cbaruba.org.

============

Charts & Trends February 2017
February 3, 2017

Today the Centrale Bank van Aruba (CBA) publishes its latest “Charts & Trends”. This publication contains the most recent available economic and financial data, covering Aruba’s financial, real, external and public sector.

The “Charts & Trends” publication is available on the website of the CBA (www.cbaruba.org) as of today.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: