Op Marinebasis Parera in Willemstad is gisteren gevierd dat ambtenaar van het land Curacao, mevrouw Soraida Haseth, 25 jaar werkzaam is voor Defensie in het Caribisch gebied

17103832_1473736425979391_7424088440816169925_n

Op Marinebasis Parera in Willemstad is gisteren gevierd dat ambtenaar van het land Curacao, mevrouw Soraida Haseth, 25 jaar werkzaam is voor Defensie in het Caribisch gebied.

Tijdens een bijeenkomst met de Commandant Zeemacht Caribisch gebied, commandeur Hans Lodder, werd stil gestaan bij dit heuglijke feit. Mevrouw Haseth is als agendeur Financieel Economische Zaken in dienst van de overheid van Curaçao en werkzaam voor Defensie.

Na Base militar di Parera Willemstad (1 di maart 2017) a selebra ku e ambtenaar di Pais Korsou, señora Soraida Haseth, a kumpli 25 aña di servisio na Ministerio di Defensa den region di Karibe. Durante di un bishita serka Commandeur Hans Lodder a para ketu na e echo memorabel aki. Señora Haseth ta den servisio di gobiernu di Korsou, empleá komo agendeur na e departamento Financieel Economische Zaken di Ministrio di Defensa.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: