Curaçao promoten via Expeditie Robinson

Curaçao promoten via Expeditie Robinson

De op Curaçao woonachtige Jane Weststrate gaat de strijd aan om een van de 4 felbegeerde plaatsen in Expeditie Robinson te veroveren. Als avonturier die geen sport of hobby te ver gaat wil ze deze nieuwe uitdaging aangaan en haar geliefde eiland Curaçao promoten. Jane heeft inmiddels een clip opgenomen met alle sporten en hobby’s die zijn beoefend op ons eiland.

Expeditie Robinson
Expeditie Robinson is een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. De show is bedacht door een Brit en voor het eerst op tv gebracht in Zweden. De Nederlandstalige versie is vanaf het begin een coproductie geweest tussen een Nederlandse en een Vlaamse productiemaatschappij met deelnemers uit Nederland en Vlaanderen. De serie ontleent zijn naam aan het 18de-eeuwse verhaal over de zeeman Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbewoond eiland terechtkomt, en daar probeert te overleven.

Jane Weststrate
Jane Weststrate, 30 lentes jong, is inmiddels 5 jaar woonachtig op Curaçao en is golfpro op de Old Quarry Golf Course op Santa Barbara Plantation. Waarom je op haar moet stemmen; “Nou, omdat ik ga bewijzen wat een ECHTE Jane kan 😉 Inmiddels woon ik meer dan 5 jaar op een eiland, hierdoor kan ik zeker overleven van wat de natuur te bieden heeft. Lef en uithoudingsvermogen zijn mij op het lijf geschreven; geen sport is mij te gek en ik ga geen enkele uitdaging uit de weg! Curaçao promoten staat voorop”

Hoe je kunt stemmen?
Jane’s video staat op expeditierobinson.nl. Door deze webpagina http://www.expeditierobinson.nl/profile/1412 te bezoeken kun je je stem op haar uitbrengen. Stem onze lokale Jane naar Expeditie Robinson en help haar hiermee ons eiland te promoten. De top 50 wordt, samen met de 50 personen die de productie van Expeditie Robinson uitkiest, uitgenodigd voor een casting weekend. Uiteindelijk gaan vier hiervan dit jaar ECHT het Expeditie Robinson avontuur aan!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: