BONEIRU den programa na HGTV’S CARIBBEAN LIFE

BONEIRU den programa na HGTV’S CARIBBEAN LIFE

Kralendijk (13 di mart 2017) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) ta anunsia ku Boneiru a wòrdu mustra den episodio resientemente di HGTV’s Caribbean Life. E episodio ta resultado direkto di bishita di e crew di televishon di Caribbean Life na nos isla na yüli 2016.

“Nos ta sumamente orguyoso ku Boneiru a wòrdu mustra den e programa popular di HGTV Caribbean Life,” a bisa Maurice Adriaens, Direktor di TCB. “Esaki ta e di dos biaha ku Boneiru a keda mustra den Caribbean Life kual kemen ku nos destinashon ta uniko i nos merkado spesifiko ta konsistente ku e demografia di e programa su audensia. Un biaha mas, nos a buta Boneiru riba mapa mundial i den kas di miones di televidente rònt Merka. Nos ke yama un danki na e sektor priva ku a kontribui na e projekto aki pa hasie un gran eksito.”

E episodio di 30 minüt ta mustra un famia di Austin, TX, ku ta buskando nan kas di nan soño na Boneiru. Pa wak e episodio bishita nos pagina di facebook Bonaire Tourism.

HGTV (Home and Garden TV) ta un kanal merikano di kabel i satelite. E ta pasa un variedat di “how-to-shows” ku focus riba mehorashon di kas, hardineria, artesania i remodelashon. E kanal tin un audiensia di aproksimadamente 95.628.000 kasnan na Merka.

Caribbean Life a regresa Boneiru den yanüari pa filma episodionan adishonal na Boneiru. E episodionan ta den produkshon ainda i lo wòrdu pasa e verano aki. Asina ku TCB haña e dianan lo informa tur hende esaki.

===============

BONAIRE werd aanbevolen op HGTV de CARIBBEAN LIFE

Kralendijk (13 maart 2017) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) kondigt aan dat Bonaire werd gekenmerkt op een recente aflevering van de HGTV Caribbean Life. De aflevering is een direct gevolg van Caribbean Life TV crews bezoek aan het eiland in juli 2016.

“Wij zijn zeer trots dat Bonaire werd tentoongesteld op HGTV de populaire show Caribbean Life,” zei Maurice Adriaens, directeur van TCB. “Dit is de tweede keer dat Bonaire is gekenmerkt op Caribbean Life, wat betekent dat onze bestemming’s uniekheid en specifieke doelmarkten past met de demografie van de publiek van het programma. Nogmaals, hebben wij Bonaire gezet op de wereldkaart en in de huizen van miljoenen kijkers over de V.S. Wij willen ook de private sector bedanken die hebben bijgedragen aan dit project om er een groot succes van te maken.”

De 30 minuten aflevering tentoonsteld een familie uit Austin, TX, op zoek naar hun droomhuis op Bonaire. Om de aflevering te bekijken bezoek onze facebook pagina Bonaire Tourism.

HGTV (Home and Garden TV) is een populair Amerikaans kabel en satelliet TV kanaal. Het zendt uit een verscheidenheid van “How-to-shows” met een focus op verbetering van het huis, tuinieren, crafts en remodeling. Het kanaal bereikt ongeveer 95.628.000 Amerikaanse huishoudens.

Caribbean Life keerde terug naar Bonaire dit afgelopen januari om meer afleveringen te filmen op Bonaire. De afleveringen zijn nog steeds in het productieproces en zijn gepland om uitgezonden te worden deze zomer. Zodra TCB de datum van de uitzending ontvangt, zullen we iedereen informeren.

==================

BONAIRE FEATURED ON HGTV’S CARIBBEAN LIFE

Kralendijk (March 13th, 2017) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) announces that Bonaire was featured on a recent episode of HGTV’s Caribbean Life. The episode is a direct result of Caribbean Life’s TV crew visiting the island in July 2016.

“We are extremely proud that Bonaire was showcased on HGTV’s popular show Caribbean Life,” said Maurice Adriaens, Director of Tourism Bonaire. “This is the second time Bonaire has been featured on Caribbean Life which means that our destination’s unique assets and specific target markets are consistent with the demographics of the show’s audience. Once again, we’ve put Bonaire on the world map and into the homes of millions of viewers across the U.S. We would also like to thank the private sector who contributed to this project to make it a huge success.”

The 30 minute episode showcases a family from Austin, TX, looking to find their dream home in Bonaire. To view this episode visit our facebook page Bonaire Tourism.

HGTV (Home and Garden TV) is a popular American basic cable and satellite TV channel. It broadcasts a variety of “how-to-shows” with a focus on home improvement, gardening, craft and remodeling. The channel reaches approximately 95,628,000 American households.

Caribbean Life returned to Bonaire this past January to film additional episodes on Bonaire. The episodes are still in the production process and are slated to air this summer. Once TCB receives the air dates, we will provide the schedule to Bonaire’s stakeholders so that everyone on island can tune in.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: