Durven ondernemen start bij SUCCEED NOW!

Durven ondernemen start bij SUCCEED NOW!

Komende dinsdag 4 april vind de eerste editie van het SUCCEED NOW! programma voor 2017 plaats. De 4 presentatoren bestaande uit Veronika De Sampayo Garrido van Plan B HR Services, Nelida Cathalina van ProfPro Services, Marjolein Verlinden van Design a la Carte en Emeli Colen van BLACK Curaçao, die de afgelopen jaren voor zichzelf begonnen, willen middels deze weg anderen helpen in hun ideeën om een eigen onderneming te starten.

Startende ondernemers hebben veel vragen en weten vaak niet waar ze moeten zijn voor antwoorden op hun vragen. Goed voorbereid aan je onderneming beginnen is het halve werk.

Tijdens de seminar zullen de deelnemers informatie krijgen van bovengenoemden over het starten van een onderneming, hoe ze hun communicatie doelen kunnen behalen, wat effectief beïnvloeden inhoudt door middel van de DISC-methode en zullen ze gecoacht worden.

De conferentie is kosteloos te bezoeken. Aanmelden is verplicht in verband met de beschikbare zitplaatsen. De bedoeling van de organisatie is ieder kwartaal een SUCCEED NOW! seminar te organiseren.

Aanmelden kan via email; info@blackcuracao.com

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: