KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

MINISTERIO PUBLIKO SINT MAARTEN TA INFORMA: Djarason 12 di aprel Korte di Apelashon a rechasá e ptishon pa kansela òf suspende detenshon preventive di F. Corallo

Prosecutor’s Office Bulletin:

The Joint Court of Justice on Wednesday, April 12, 2017 rejected the request to lift or suspend the provisional arrest of F. Corallo. The request to transfer him to the sick-bay of the Pointe Blanche prison was also rejected. This means that F. Corallo will remain in detention awaiting his extradition hearing. His lawyers submitted their request to lift or suspend the provision arrest on March 21. The hearing took place April 4. It was the third request to lift of suspend the provisional arrest that was rejected by the Joint Court of Justice. F. Coralo was arrested on December 13, 2016 on request of Italian authorities and suspected of tax fraud and money laundering.
Info OM:

Het Hof heeft op woensdag 12 april besloten om het verzoek om de voorlopige aanhouding van F. Corallo op te heffen dan wel te schorsen afgewezen. Ook het verzoek om hem over te plaatsen naar de ziekenboeg van de Pointe Blanche gevangenis is afgewezen. Dit houdt in dat F. Corallo vast blijft zitten in afwachting van de behandeling van zijn uitleveringsverzoek. De advocaten van de verdachte hadden hun verzoek voor schorsing cq opheffing van de voorlopige aanhouding op 21 maart ingediend. Behandeling vond plaats op 4 april. Dit was het derde verzoek voor opheffing dan wel schorsing van de voorlopige aanhouding van F. Corralo dat door het Hof is afgewezen. Hij werd op 13 december 2016 op verzoek van Italiaanse autoriteiten aangehouden verdacht van onder meer belastingfraude en witwassen.
Info OM:

Djarason 12 di aprel Korte di Apelashon a rechasá e ptishon pa kansela òf suspende detenshon preventive di F. Corallo. Tambe a rechasá e petishon pa traslada F. Corallo pa “ziekenboeg” di prizòn Pointe Blanche. E desishonnan aki ta enserá ku F. Corallo ta keda den detenshon preventive en espera di tratamentu di e petishon pa su ekstradikshon. Abogadonan di F. Corallo a entregá nan petishon pa kanselá òf suspendé detenshon di nan kliente dia 21 mart. Dia 4 aprel Korte di Apelashon a trata e petishon. Esaki tabata e di tres petishon pa kanselá òf suspendé F. Corallo ku Korte di Apelashon a rechasá. A detené F. Corallo dia 13 desèmber 2016 riba petishon di outoridatnan Italiano relashoná ku  sospecho di froude ku impuesto i labamentu di plaka.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: