BONAIRE GERANGSCHIKT ALS #4 IN DE WERELDS BESTE EILANDEN OM TE SNORKELEN

BONAIRE GERANGSCHIKT ALS #4 IN DE WERELDS BESTE EILANDEN OM TE SNORKELEN

Kralendijk (13 april 2017) – Bonaire is gerangschikt #4 voor één van de beste plekken om te snorkelen in de wereld. Dit klassement heeft 25 plaatsen met andere eilanden zoals Hawaï, Fiji, Bay eilanden, Dominica, enz.

Het online artikel laat één van Bonaire’s kant duiklocaties zien gevolgd door de grot explorer veteraan Henk Sanders die 200-plus grotten van Bonaire beordeeld en leert hoe het wijzigen van de zeespiegel veel van het eilands kalksteen grotten creëerde, die vaak diep verborgen zijn in de aride scrub met kleine ingangen.

Het volledige artikel is beschikbaar op http://www.islands.com/worlds-best-islands-snorkeling-0?src=SOC&dom=fb#page-23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: