Di dia 21 pa 27 di mei próksimo, Fundashon Kuido di Ambulans (FKA) lo selebrá aki na Kòrsou e siman internashonal di Kuido di Ambulans.

Di dia 21 pa 27 di mei próksimo, Fundashon Kuido di Ambulans (FKA) lo selebrá aki na Kòrsou e siman internashonal di Kuido di Ambulans.

Tur dia den e siman ariba menshoná lo tin aktividatnan tantu pa e públiko komo tambe pa e personal. Lo komuniká di e aktividatnan aki via di Televishon, Radio i Facebook.

E punto sentral di e selebrashon di Siman Internashonal di Kuido di Ambulans lo ta dia di Asunshon, djaweps dia 25 di mei awor for di 12 or di mèrdia te ku 8 or di anochi na Sambil. Huntu ku otro instansianan manera Polis, Brantwer, Warda Kosta i Citro, lo duna charla i demostrashonnan.

Meta di e aktividatnan aki ta pa hala atenshon di un públiko grandi pa mira kon Servisio di Ambulans ta funshoná. Tur kos ta kuminsá na momento ku un yamada drenta na sentral. Ta importante pa por duna e informashonnan korekto pa asina ei e Ambulans por Sali mas rápido posibel na e direkshon korekto. Servisio di Ambulans na e momentunan aki tras di kortina ta trata na profeshonalisá su organisashon.

E énfasis ta keda pone na e momentunan aki pa digitalisá e formulario di kareda, kaminda hinter e proseso di atministrashon ta keda hinka den otro. Riba tèrmino korto, FKA lo haña 3 ambulans nobo i lo tin atenshon na e preparashon i entrenamentu di e personal. Tambe ta bai traha riba e koperashon ku SEH(spoedeisende hulp) pa intensiva esaki!

Van 21 t/m 27 mei as. zal Fundashon Kuido di Ambulans (FKA) de viering van de Internationale week van de Ambulancezorg meevieren.

Iedere dag van de week zal er een activiteit zijn of voor het grote publiek of voor de eigen medewerkers! De communicatie van deze activiteiten zullen worden verzorgd via TV, radio en Facebook!

Het middelpunt van de viering zal plaatsvinden op Hemelvaartdag, 25 mei van 12 uur tot 8 uur bij Sambil. Samen met onze ketenpartners Politie, Brandweer, Kustwacht en Citro zullen wij lezingen en een grote demonstratie verzorgen.

Het doel van deze activiteiten is om het grote publiek inzicht te verschaffen in het functioneren van de Ambulancedienst. Het begint bij het doorgeven van een Melding aan de Centrale Meldkamer. Belangrijk om daar de correcte informatie door te geven zodat de Ambulance snel kan uitrijden naar het juiste adres.

De Ambulancedienst werkt achter de schermen door aan het verder professionaliseren van de organisatie.

Nadruk ligt daarbij op het digitaliseren van het Rittenformulier waar het gehele administratieve proces mee gekoppeld is! Op korte termijn zullen er 3 nieuwe Ambulances worden ingezet en is er aandacht voor het opleiden en trainen van het personeel. Tevens wordt de samenwerking met het SEH (spoedeisende hulp) geïntensiveerd!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: