PROME MINISTER RHUGGENAATH I KONSUL-GENERAL ZHANG TA DISKUTI FUTURO DI E RELASHON ENTRE KORSOU KU CHINA – MINISTER-PRESIDENT RHUGGENAATH EN CONSUL-GENERAAL ZHANG BESPREKEN DE TOEKOMST VAN DE BETREKKINGEN TUSSEN CURAÇAO EN CHINA – PRIME MINISTER RHUGGENAATH AND CONSUL-GENERAL ZHANG DISCUSS THE FUTURE OF SINO-CURAÇAO RELATIONS

PROME MINISTER RHUGGENAATH I KONSUL-GENERAL ZHANG TA DISKUTI FUTURO DI E RELASHON ENTRE KORSOU KU CHINA

Willemstad- 13 yüni 2017 Promé Minister Rhuggenaath a yama bon bini na Kònsùl General Zhang na Fort Amsterdam pa un reunion pa diskutí e relashon entre Kòrsou i Repúblika di Pueblo di China (Volksrepubliek China). E reunion tabata positivo i nan a pone énfasis riba intensifikason di e relashon entre e dos pais.

Kònsùl General Zhang tabata tin remarke positivo tokante e relashon ku ta krese entre Kòrsou i Repúblika di Pueblo di China, e la enfatisá e historia largu di relashon ku Reino Hulandes. E aña aki Reino Hulandes i Repúblika di Pueblo di China ta selebrá 45 aña di relashon diplomátiko.

Promé Minister di Kòrsou a felisitá Kònsùl General Zhang pa e konferensia ‘One Belt, One Road’ resien di Repúblika di Pueblo di China den kual 29 hefe di estado i di gobièrnunan a bini huntu pa diskutí un kaminda pa desaroyo duradero, inovashon i interkambio di hende ku hende. En bista di esaki, Promé Minister i e Kònsùl General a diskutí e MOU i e “Heads of Agreement” ku Guangdong Zhenrong Energy Co. Ltd. resien; tur dos partido tabata den konsenso ku e akuerdo aki por resultá den un futuro ekonómiko i sosial prometedor pa tur dos pais.

Promé Minister Rhuggenaath a enfatisá e responsabilidat di Gobièrnu di Kòrsou pa salbaguardiá e futuro sosio-ekonómiko di Kòrsou i pa garantisá prosperidat pa tur siudadano. Kònsùl General Zhang a enfatisá e interes di gobièrnu di Repúblika di Pueblo di China pa kontinuá oumentá kolaborashon den vários aria, inkluyendo edukashon, pa kolaborá pa realisá metanan. Gobièrnu di Kòrsou ta anhelá kontinuidat den sigui traha riba eksperensianan positivo ku Repúblika di Pueblo di China, ekspanshon di relashon i mas konekshon entre e dos pueblo.

=====

MINISTER-PRESIDENT RHUGGENAATH EN CONSUL-GENERAAL ZHANG BESPREKEN DE TOEKOMST VAN DE BETREKKINGEN TUSSEN CURAÇAO EN CHINA

WILLEMSTAD – Op 13 juni 2017 heeft Minister-president Rhuggenaath Consul-generaal Zhang in Fort Amsterdam voor een ontmoeting verwelkomd om de betrekkingen tussen Curaçao en de Volksrepubliek China te bespreken. De vergadering is succesvol verlopen waarbij de nadruk is gelegd op het intensiveren van de betrekkingen tussen de twee landen.

Consul-generaal Zhang had positieve opmerkingen over de groeiende relatie tussen Curaçao en de Volksrepubliek China. Hij legde ook de nadruk op de lange geschiedenis van betrekkingen met het Koninkrijk der Nederlanden. Dit jaar vieren het Koninkrijk der Nederlanden en de Volksrepubliek China 45 jaar diplomatieke betrekkingen.

De Minister-president van Curaçao feliciteerde Consul-generaal Zhang voor de onlangs gehouden conferentie in de Volksrepubliek China getiteld ‘One Belt, One Road’ waarbij 29 staatshoofden en regeringsleiders bijeenkwamen om met elkaar in gesprek te gaan over een internationale route voor duurzame ontwikkeling, innovatie en de uitwisseling van gedachten tussen mensen. In dit licht hebben de Minister-president en de Consul-generaal ook gesproken over de onlangs getekende MOU en de “Heads of Agreement” met Guangdong Zhengrong Energy Co. Ltd. Beide partijen waren het eens dat het gevolg van deze overeenkomst een veelbelovende economische en sociale toekomst voor beide landen zou kunnen zijn.

Minister-president Rhuggenaath benadrukte de verantwoordelijkheid van de Regering van Curaçao om de sociaal-economische toekomst van Curaçao te waarborgen en voorspoed voor alle burgers te garanderen. Consul-generaal Zhang benadrukte de belangstelling van de Volksrepubliek China om de samenwerkingsbanden op verschillende gebieden, onder meer het onderwijs, te blijven aanhalen en met de Regering van Curaçao samen te werken om doelstellingen te bereiken. De Regering van Curaçao verheugt zich erop aan de positieve betrekkingen met Volksrepubliek China te blijven werken, meer betrekkingen met de republiek aan te gaan en de twee volken met elkaar te verbinden.

=======

PRIME MINISTER RHUGGENAATH AND CONSUL-GENERAL ZHANG DISCUSS THE FUTURE OF SINO-CURAÇAO RELATIONS

Willemstad – On 13 June 2017, Prime Minister Rhuggenaath welcomed Consul-General Zhang to Fort Amsterdam for a meeting to discuss relations between Curaçao and the People’s Republic of China. The meeting was positive, and focused on intensifying relations between the two countries.

Consul-General Zhang positively remarked on the growing relationship between Curaçao and the People’s Republic of China, focusing on a long history of relations with the Kingdom of Netherlands. This year, the Kingdom of the Netherlands and the People’s Republic of China celebrate 45 years of diplomatic relations.

The Prime Minister of Curaçao congratulated Consul-General Zhang on the People’s Republic of China’s recent “One Belt, One Road” conference, where 29 heads of state and government gathered to discuss an international ‘roadway’ for sustainable development, innovation and people to people exchange. In light of this, the Prime Minister and Consul-General discussed the recent MOU and Heads of Agreement with Guangdong Zhengrong Energy Co. Ltd., where both parties agreed that this agreement could result in a promising economic and social future for both countries.

Prime Minister Rhuggenaath emphasized the responsibility of the Government of Curaçao to safeguard the socio-economic future of Curaçao and ensure prosperity for all citizens. Consul-General Zhang emphasized the interest of the Government of the People’s Republic of China to continue to enhance collaboration in various areas, including education, to collaborate to reach these aims. The Government of Curaçao looks forward to a continuing to build on positive experiences with the People’s Republic of China, expanding on relations and further connecting the two peoples.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: