MINISTERIO PUBLIKO TA INFORMA 

Info OM:
TGO Berg Altena ta pidi yudansa di publiko
Djasabra 18 di maart 2017 tabatin un tiroteo ku a tuma luga na Berg Altena na altura di Alaska Snack den kual un total di 4 persona a bin perde nan bida. KPC bou di liderasgo di Ministerio Publiko (OM) a lanta un team Grootschalig Onderzoek (TGO) Berg Altena.
Relashoná ku e investigashon aki ta pidi awor  koperashon di suidadanonan ku tin kas of negoshi den besindario of poko mas lew di e luga di krimen i ku ta dispone di un instalashon di camera ku a kapta imagenan un poko prome, durante i despues di e insidente pa por fabor entrega esaki na polis. Esaki ta konta tambe pa grabashon ku a ser hasi ku telefon selular. Polis a risibi algun grabashon pero ta pidi otro suidadano mas grabashon pa entregá esaki.
Den kuadro di e investigashon ariba menshoná a hasi detenshon di algun persona relashoná ku hortamentu di pertenensia di viktimanan. Ta buska den kuadro di esaki mas informashon. Den kuadro di esaki a skucha tambe varios testigu, pero ta yama otro testigu ku no a duna deklarashon pa hasi esaki. 
Polis i Ministerio Publiko (OM) kier rekorda tur persona ku kier duna kualkier informashon pa yama telefon 917. Esaki por tambe anonimo  via telefon 108. 
TGO Berg Altena vraagt hulp van bevolking
Op zaterdag 18 maart 2017 heeft een schietpartij plaatsgevonden op Berg Altena ter hoogte van Alaska Snack waarbij 4 personen om het leven zijn gebracht. Het KPC, heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM) een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) Berg Altena in het leven geroepen om de zaak te onderzoeken. Het team werkt hard om de zaak op te lossen maar heeft de hulp nodig van de bevolking.
TGO Berg Altena vraagt bewoners en bedrijven in de wijde omgeving met camerabewaking om de beelden beschikbaar te stellen aan de politie. Het gaat met name om beelden voor en na de schietpartij in de wijde omgeving van het incident. Ook opnames welke gemaakt zijn met telefoontoestellen zijn welkom. Er zijn beelden ontvangen, maar de politie kan nog meer beelden gebruiken.
In het kader van het onderzoek hebben aanhoudingen plaatsgevonden van personen die persoonlijke eigendommen van de slachtoffers hebben gestolen. Het onderzoek naar de telefoons loopt nog. Een aantal getuigen is gehoord maar de politie zoekt nog meer getuigen, met name ooggetuigen van het incident. 
KPC en het OM roepen getuigen of personen met informatie om deze door te geven via telefoon 917. Eventueel kan informatie ook anonie. Worden gegeven via telefoon 108.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: