Tuma nota di e komunikado kòrtiku di nos abogadonan i un nota personal di Cicely van der Dijs i Gerrit Schotte.

Knoops Advocaten en Vaders advocaten:
Een eerste bestudering van de vonnissen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie door de advocaten en meerdere experts heeft al geleerd dat er meerdere duidelijk aanwijsbare cassatieargumenten bestaan voor vernietiging van de vonnissen door de Hoge Raad.
Er zullen in de cassatie procedure fundamentele rechtsvragen aan de orde komen, die het Hof op onjuiste wijze heeft beoordeeld. Deze rechtsvragen raken ook de nationale rechtsorde van Curaçao en haar burgers. Daarnaast bestaan er belangrijke cassatie punten die ook het internationale recht raken.
Abogadonan Knoops i Abogado Vaders:
Un promé análisis di e verediktonan di Hof den kaso Babel dor di Abogadonan i mas ekspertonan di e defensa ta siña nos ku tin masha hopi argumento fuerte i visibel pa kasashon i ku lo kondusí na destrukshon di e verediktonan den Korte di Kasashon.
Den e proseso di kasashon lo bin preguntanan hurídiko fundamental na òrdu di dia, ku Hof na Kòrsou a huzga di forma inkorekto. E preguntanan hurídiko aki ta mishi ku nos leinan di Kòrsou i di nos sosiedat i siudadania. Na banda di esaki tambe tin puntonan di kasashon importante ku ta mishi ku leinan internashonal.
Persoonlijke Noot Cicely en Gerrit:
Wij, Cicely van der Dijs en Ik, zijner van overtuigd dat de vonnissen in de huidige vorm niet in stand kunnen blijven.
Nota personal di Cicely i Gerrit:
Nos, Cicely van der Dijs i ami, ta kompletamente konvensi ku e verediktonan den nan forma aktual no lo keda para.

Gerrit F. Schotte & Cicely R. Van der Dijs

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: