Midden op de Caribische Zee heeft Zr.Ms. Zeeland tijdens een patrouille een zeilboot gevonden die zonder voortstuwing en met een kapot zeil in het water dreef. 

Midden op de Caribische Zee heeft Zr.Ms. Zeeland tijdens een patrouille een zeilboot gevonden die zonder voortstuwing en met een kapot zeil in het water dreef. 
De opvarende was al twee weken onderweg van St. Vincent naar St. Maarten maar was door een storm uit koers geraakt. Hij had nagenoeg geen eten en drinken meer aan boord. De zeilboot was niet meer zeewaardig en de opvarende is aan boord genomen van Zr.Ms. Zeeland. Hij zal vervolgens afgezet worden in St. Maarten.  

Nadat de zeilboot werd gevonden is direct contact opgenomen met het Kustwachtcentrum Caribisch gebied dat de verdere reddingsactie gecoördineerd heeft. Ondertussen heeft de opvarende, toen hij aan boord was van Zr.Ms. Zeeland, contact gezocht met zijn familie die op St. Maarten op hem wacht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: